Oohh

Oohh boliginteriør og julepynt

Smuk og enkel boliginteriør og julepynt fra Oohh. Oohh kollektionen er skabt ved et unikt dansk design og brugen af naturlige genbrugsmaterialer. Kollektionen fra Oohh består af krukker, vaser, boligtilbehør, julepynt og meget mere - Alle produkter i Oohh kollektionen er håndlavet og et resultat af et fair trade projekt på Sri Lanka.

Underkategorier

Stilrent brugskunst og julepynt fra Oohh

Oohh kollektionen fra Lübech Living er designet til at inspirere og overraske. Designet, materialerne og deres sammensætninger er med til at give dig en "aha" "oohh" reaktion, som beriger vores liv og bringer ekstra glæde.

Kollektionen er fremstillet af genbrugspapir, -plast, -aluminium, sand, naturlatex, resttræ fra møbelproduktionen på Sri Lanka samt andre biologiske nedbrydelige produkter. Alle produkter som er belagt med naturlig latex er 100% vandtætte.

Når du køber Oohh produkter er du med til at støtte et fantastisk Fair Trade projekt på Sri Lanka. 

Oohh kollektionen er perfekt til den skandinaviske og nordiske boligindretning - det enkle og stilrene design kombineret med det lidt mere rå look. Lækre produkter med fokus på bæredygtighed, naturen og miljøet. Fantastisk kollektion af boliginteriør og julepynt, med fokus på det skandinaviske og minimalistiske design.

Oohh kollektionen er til dig, der elsker og sætter pris på bæredygtige og smukke produkter til din bolig. Stilen fra Oohh er enkel, tidsløs og stilren. Lækre tidsløse produkter til din boligindretning.

Få en aha oplevelse med de lækre boligprodukter fra Oohh. Bliv inspireret og gå på opdagelse i de stilrene produkter til din bolig. Oohh brugskunst fra Lübech Living er perfekt til den minimalistiske boligindretning