Andersen Furniture

Møbler og interiør fra Andersen Furniture

Andersen Furniture er en dansk virksomhed, som laver møbler og boliginteriør i høj kvalitet og i virkelig lækkert design. Hos Andersen Furniture tror de på nysgerrighed, innovation og talent. De designer lækre møbler og boliginteriør til det moderne hjem. Tidsløse møbler og interiør fra danske Andersen Furniture.

Tidsløse møbler og boliginteriør

Andersen Furniture så dagens lys i 1916 - i mere end 100 år har de skabt smukke møbler og interiør med særpræg og et skandinavisk udtryk. De står bag en kollektion, der afspejler en moderne nordisk stil kombineret med international touch. Det gode håndværk og smukke design gør det nemt at indrette dit hjem med møbler og interiør fra Andersen Furniture.

Hvis du elsker et lækkert design, flot håndværk og rene linjer i din indretning så er Andersen Furniture helt sikkert noget for dig. Det er simpelthen så lækre møbler og interiør. Det er stilrent og kan passe ind i alle indretninger. Enkelt og flot. Det er møbler, som er skabt med en passion for godt håndværk. Hos Andersen Furniture lader de sig ikke diktere af forskellige modetrends - men holder fast i deres egen stil. De skaber tidsløse møbler, der kan holde i flere generationer både hvad angår stil og kvalitet. Mottoet hos Andersen Furniture er "Tmeless since 1916" - og de har virkelig noget at have det i. Du går bestemt ikke galt i byen, når du investerer i møbler eller interiør fra Andersen Furniture.

Når du indretter dit hjem, er det vigtigt at du skaber din egen stil, og din indretning afspejler din personlighed. Det skal være et sted, hvor du føler dig hjemme, og kan slappe af - dit hjem skal repræsentere dig.