Andersen Furniture

Møbler og interiør fra Andersen Furniture

Andersen Furniture er en dansk virksomhed, som laver møbler og boliginteriør i høj kvalitet og i virkelig lækkert design. Hos Andersen Furniture tror de på nysgerrighed, innovation og talent. De designer lækre møbler og boliginteriør til det moderne hjem. Tidsløse møbler og interiør fra danske Andersen Furniture.

Tilføjet til kurv!
Tray table fra Andersen Furniture. Sort bakkebord i fin størrelse. Rundt bakkebord
25%

Andersen Furniture - Tray Table, sort - D: 46 cm

Før: DKK 1.995,00
Nu: DKK 1.495,00

Tidsløse møbler og boliginteriør

Andersen Furniture så dagens lys i 1916 - i mere end 100 år har de skabt smukke møbler og interiør med særpræg og et skandinavisk udtryk. De står bag en kollektion, der afspejler en moderne nordisk stil kombineret med international touch. Det gode håndværk og smukke design gør det nemt at indrette dit hjem med møbler og interiør fra Andersen Furniture.

Når du indretter dit hjem, er det vigtigt at du skaber din egen stil, og din indretning afspejler din personlighed. Det skal være et sted, hvor du føler dig hjemme, og kan slappe af - dit hjem skal repræsentere dig. 

Andersen møbler

Hvis du elsker et lækkert design, flot håndværk og rene linjer i din indretning så er møbler og interiør fra Andersen Furniture helt sikkert noget for dig. Det er simpelthen så lækre møbler, køkkentilbehør og interiør. Det er stilrent og kan passe ind i alle indretninger. Enkelt og flot hvor intet er overladt til tilfældighederne - der er tænkt på alle de sidste små finish. Andersen møbler, som er skabt med en passion for godt håndværk. Hos Andersen Furniture lader de sig ikke diktere af forskellige modetrends - men holder fast i deres egen stil. De skaber tidsløse møbler, der kan holde i flere generationer både hvad angår stil og kvalitet. Mottoet hos Andersen Furniture er "Tmeless since 1916" - og de har virkelig noget at have det i. Du går bestemt ikke galt i byen, når du investerer i møbler eller interiør fra Andersen Furniture.

Sådan indretter du det perfekte hjem

Hvordan indrettet man lige det perfekte hjem? Det handler først og fremmest om, at hjemmet skal være dit fristed, det skal være det sted hvor du føler dig fuldstændig hjemme og kan slappe af. Hjemmet er et spejlbillede af dig og din personlighed. Er du selv til det farverige look, så vil dit hjem også emme af mange farver. Er du til gengæld til det stilrene og minimalistiske look, så vil hjemmet også være det. Med møbler fra Andersen Furniture kan du indrette hjemmet, lige så det passer til din stil. Det er klassiske møbler, som aldrig går af mode. Det er møbler, som passer ind i alle hjem - uanset hvilken stil du bedst kan lide indretningsmæssigt. Brødrene Andersen som står bag Andersen Furniture står for virkelig flot håndværk og mange flotte detaljer. Uanset om det er møbler, hylder eller interiør så bliver du ikke skuffet. Det flotte træværk passer ind i alle boligindretninger - og husk, træ er med til at gøre indretningen hyggelig. For dit hjem skal også være hyggelig for at det kan være det perfekte hjem. Det skal ose af hygge, god stemning og atmosfære.