Plaider - Tæpper - Skind

Lækre plaider, tæpper og skind til boligen

Skab masser af hygge og stemning i din bolig med lækre plaider. En plaid er et must i enhver sofa. Det er fantastisk dejlig at slappe af i sofaen og være rullet godt ind i en dejlig blød plaid. Det gør tiden på sofaen ekstra hyggelig. Et fåreskind i stolen eller gyntestolen skaber også dejlig hygge, og giver en god atmosfære i indretningen. Sæt dit personlige præg på indretningen med lune tæpper i sofaen. Tæpper er med til at skabe varme og hygge i hjemmet.

Plaid i flot design

En plaid skal ikke kun være lun og blød - vi vil også have en plaid i et flot design. En plaid er nemlig en del af boligindretningen. Dit hjem er din base, hvor du kan slappe af og føle ro. 

Intet er så skøn som en lun plaid at putte sig i - en dejlig lun plaid som ikke kradser. Put dig rigtig godt ind i din plaid og lad den give dig varme på sofaen på de kolde vinteraftener. Det kan være helt svært at komme væk fra sofaen igen med en dejlig plaid.

En plaid er en del af din indretning af hjemmet - du kan meget hurtigt og for få penge ændre looket i din indretning. En klassisk plaid i neutrale farver eller skal der mere spræl på, så snupper du en plaid i nogle vildere farver. Det behøver slet ikke være så dyrt at skifte farvetema i din boligindretning. Du kan lynhurtigt skifte farvetema og ændre udtrykket i din boligindretning ved at skifte farve på din plaid og puder i sofaen.

Det er de små detaljer, som sætter prikken over i'et. Gør dit hjem til dit unikke sted - gør hjemmet hyggeligt og skab ro med en lækker plaid i flot design.