House Doctor Opslagstavler

Stilfulde opslagstavler

En opslagstavle behøver ikke kun at være praktisk og blive gemt bag en dør - i dag er der et kæmpe udvalg af flotte og stilfulde opslagstavler, som vil være en både praktisk og pæn del af din indretning. Opslagstavlerne fra House Doctor er lavet i et lækkert og stilfuldt design, så de passer til nutidens bolig.

Pæn opslagstavle - moderne opslagstavle

Hvor finder jeg en pæn og moderne opslagstavle? Det gør du lige her. Opslagstavlerne fra House Doctor er udført i et virkelig lækkert design, som passer perfekt til den skandinaviske boligindretning. Førhen var en opslagstavle noget, som var gemt bag en dør eller måske hang på væggen inde i strygerummet. I dag er opslagstavlen blevet en del af vores hverdag og hører til i boligindretningen.

Tiderne har ændret sig - der er blevet mere travlt og flere gøremål i vores hverdag. Derfor er opslagstavlen blevet nærmest uundværlig i hjemmet. Det er her, at mange hænger de små noter om, hvad der skal nåes, indbydelser og indkøbslister bliver hængt op her. Når barnet stolt kommer hjem fra børnehaven med en ny tegning - så er der plads på opslagstavlen til den.

Opslagstavlens look har også ændret sig gennem tiden. Hvor det førhen nærmest kun var muligt at få en i kork, og med knappenåle til, ja så er udvalget af opslagstavler i dag blevet kæmpe stort. Der er til ethvert behov. Skal det være til magneter, skal det være i glas, skal det være med gitter, skal opslagstavlen have runde hjørner eller skal den være firkantet? Udvalget er enormt og ønskerne er enorme. Vi går rigtig meget op i vores indretning, og derfor skal opslagstavlen naturligvis passe lige til stilen i resten af huset.