Novoform billedrammer

Plakatrammer - billedrammer

En plakat eller et billede hører til i en flot ramme. Se de flotte og enkle rammer fra det danske designfirma Novoform Design herunder. Dansk producerede plakatrammer - billedrammer.

Stilfulde og elegante plakatrammer og billedrammer

Plakatrammerne fra Novoform Design er utrolig smukke og stilfulde rammer. Rammerne er meget enkle og elegante. 

Plakatrammerne med magnetlukning er meget nemme at sætte på dine plakater. Rammerne har en kraftig magnetlukning, som holder godt fat på plakaten. Plakatrammen ødelægger ikke din plakat. Hvis du ønsker at skifte plakat, er det meget nemt at udskifte plakaten i rammen.

Der er plakatrammer i flere størrelser. Rammerne i træ er med til at bringe noget ro og hygge ind i boligindretningen. Sorte billedrammer og stålfarvede billedrammer er mere minimalistisk indretning. Det er godt at kombinere det minimalistiske med det hyggelige i din indretning.

Pynt din væg med nogle super flotte plakater i fede plakatrammer. Det er rigtig pænt at hænge plakater i forskellige størrelser sammen i små grupper - hæng gerne både vandret og lodret. Det skaber mere hygge og liv. 

Plakatrammerne fra Novoform Design passer til alle husets rum. Brug rammerne til plakater i køkkenet, til plakater i stuen, plakater på børneværelset. Plakatrammerne er tidsløse og klassiske - moderne plakatrammer. Vi går meget op i boligindretning - der skal være en rød tråd igennem hele vores indretning og boligtilbehør. Plakatrammerne i træ vil altid passe godt ind i din boligindretning. 

Plakatramme med en træ-ramme bliver altid et hit. Denne plakatramme med træ-kant passer til både lyse og mørke plakater.

Lad dine plakater komme godt til udtryk i en stilfuld og moderne plakatramme fra Novoform Design. Køb dine rammer online hos Gstyle.dk.