Nicolas Vahé salt og krydderier

Salt og krydderier fra Nicolas Vahé

Salt bruges i ethvert køkken hver eneste dag. Men salt er ikke bare salt. Nicolas Vahé har lavet salt med mange forskellige smagsvarianter. Der er salt med parmesan, salt med hvidløg, fransk havsalt og mange flere. Det samme gør sig gældende med krydderier fra Nicolas Vahé - giv dig selv en fantastisk smagsoplevelse.

Nicolas Vahé specialiteter - uimodståelige smagsvarianter

Salt og krydderier er noget vi alle bruger dagligt i vores madlavning. Nicolas Vahé laver de lækreste salte og krydderier. Vi spiser med øjnene - så derfor er det også vigtigt med en god indpakning, hvilket Nicolas Vahé også ved. Alle hans delikatesser og specialiteter er derfor også meget dekorative, så du har lyst til at have dem til at stå fremme på køkkenbordet.

Der er flere bestsellere blandt Nicolas Vahés salte og krydderier. Klassikerne er den franske havsalt og pebermixen. 

Nicolas Vahés salte og krydderier er perfekte som værtindegave. Sæt dem sammen som et par. Det er delikate og luksuriøse krydderier med uimodståelige smagsvarianter. En gave til dine smagsløg.

Hvilken er mon din favorit - min er helt klart den franske havsalt :-)

Nicolas Vahé står bag flere forskellige specialiteter - der kan bl.a. nævnes olie med hvidløg eller chili. Pesto, bruschetta og tapenade, som alle er virkelig gode til din sandwich, den friske pasta eller tapasbordet. Du kan se alle de lækre Nicolas Vahé specialiteter her.