House Doctor Kurve

Dekorative kurve til opbevaring

Nu kan du få styr på rodet med de smukke og iøjnefaldende kurve og opbevaringsløsninger fra House Doctor. Er du på udkig efter en flot kurv til opbevaring af dine sager, så gå på opdagelse i universet af de dekorative og praktiske kurve fra House Doctor. En flettet kurv har mange muligheder - de store kurve kan bruges til opbevaring af tæpper og magasiner, mens de små kurve er perfekte til opbevaring af nips både i køkkenet, på badeværelset og på værelset.

Praktiske fletkurve til opbevaring

Fletkurvene findes i et utal af udgaver. Der er små, store, runde og firkantede. Kurve med og uden låg. Kurve med og uden håndtag. De smukke fletkurve har indtaget boligen med stil. De bliver brugt som et dekorativt element i indretningen. Kurvene passer perfekt til den nordiske boligindretning - de runde former og smukke farvekombinationer er et perfekt mix til det minimalistiske look. Kurvene giver en dejlig varme og atmosfære til hjemmet.

Du kan bruge kurvene til opbevaring af alt muligt. De store kurve passer perfekt på gulvet i stuen, til opbevaring af tæpper og magasiner. De små kurve kan bruges til nips på køkkenbordet, eller måske til hårpynt på badeværelset. De store kurve med låg kan også bruges som vasketøjskurv. De kan også bruges på børneværelset til at holde styr på legetøjet. Kun fantasien sætter grænser.

De smukke kurve kommer i flere forskellige farvenuancer og materialer. Kurvene har indtaget vores hjerter og hjem med storm. Vi har virkelig taget de smukke og praktiske fletkurve til os. Dels fordi de både er dekorative i vores indretning og dels fordi de er meget praktiske - det er total win-win.