Pernille Corydon Ankelkæder

Stilfulde og elegante ankelkæder

Sommerens must-have accessorie er en ankelkæde. Det er så smukt med de bare ben, og så lige nede ved anklen, der hænger et smukt og stilfuldt Pernille Corydon smykke. En helt simpel ankelkæde står virkelig smukt til de gyldenbrune sommerben. Smykket som lige sætter prikken over i'et til sommer outfittet. Enkel og elegant på samme tid.

Ankelkæder fra Pernille Corydon

Smykker er ikke kun til ører, hals og hænder. De smukke ankelkæder fra Pernille Corydon skaber stil og blikfang. De er perfekte nu hvor vi går forår og sommer i møde. Når vi smider strømperne og lader benene være bare, i fine sommer kjoler og nederdele, er det også tid til for alvor at tage ankelkæderne i brug. De er smukke og stilfulde og pifter dit sommerlook op til nye højder. Du kan sagtens bruge mere end én ankelkæde af gangen, du kan også vælge, at have et par stykker at skifte imellem, så du altid har en, der passer til dit outfit. De nye flotte ankelkæder med perler, giver et smukt og frisk pift til din smykkesamling. De er yderst populære og meget moderne. Hvis du har flere kæder på, på én gang får du et mere stacked look, hvilket er ret cool og skaber ekstra opmærksom på smykkerne.

Klassiske og stilfulde ankelkæder

De stilfulde og klassiske ankelkæder fra Pernille Corydon går både til hverdag og fest. En lækker tur på strøget i flade sandaler og en smuk ankelkæde, ser bare super lækkert og feminint ud. Når turen går i byen i korte kjoler og de høje sandaler/stiletter kommer frem, giver det altså også lige det sidste, med en smuk ankelkæde på anklen. 

Et smykke som passer til kvinder i alle aldre. Uanset om du en en guld pige eller en sølv pige, så har Pernille Corydon designet flere lækre at vælge imellem. Lige fra de helt enkle til nogle, med mere spræl i. Det er bare med at finde din egen favorit, så du kan lufte stængerne med stil.

Skal outfittet piftes lidt op?

Dress Up And Tone Down. Med smykker kan du både pifte dit outfit op eller tone det ned. Du kan bruge ankelkæden som et smukt accessorie til dit look. Med en ankelkæde udover strømpen til et par sneakers får du et mere råt og afslappet look, mens du får et mere feminint look, hvis du kombinerer med et par sandaler eller stilletter. Så alt afhængig af, hvad du sammensætter dine smykke med, kan du bestemme udtrykket på din stil. En ankelkæde i guld tilfører varme til dit look, mens en ankelkæde i sølv giver et mere køligt pust til looket. De er simpelthen med til at fuldende dit personlige look.

Den perfekte ankelkæde

Hvilken er den perfekte ankelkæde? Er du til den stilrene look, det rå look, det feminine look, det trendy look - alt afhængig af hvad der er din stil, så har vi den perfekte ankelkæde til dig. Gå sommeren i møde med en smuk ankelkæde fra Pernille Corydon.

En smuk ankelkæde pifter helt sikkert sommerens look op. Smykker generelt er bare et hit, og som tit lige gør det sidste til looket. Skal du til fest og er hoppet i den fine sorte kjole, så er det tit lige de sidste touch, der sætter prikken over i'et. En smuk halskæde, et par flotte øreringe, et armbånd og har du bare ben - ja, så passer en ankelkæde perfekt til looket. Find stilen til dig blandt de smukke smykker fra Pernille Corydon.

Gaven til en du holder af

Det er altid skønt at give en gave - og et smykke er gaven, der holder i mange år frem. Rigtig mange kvinder elsker at få et smykke fra en, som står dem nær. Et smykke er en personlig gave, som man har på sig, og som ofte er nøje udvalgt fra giveren. Du kan sagtens bruge en af de smukke ankelkæder fra Pernille Corydon som gave til en, du holder af. Kæderne er nemlig justérbare, så de kan tilpasses til modtagers ankel. Så du behøver ikke at vide størrelsen på modtagers ankel, inden du køber den i gave. Hvem vil ikke blive glad for et lækkert personligt smykke i gave?