Georg Jensen Bartilbehør

Stil og elegance til hjemmebaren

Indret din hjemmebar med det stilfulde bartilbehør fra Georg Jensen. Det flotte tilbehør til hjemmebaren udstråler masser af stil og høj kvalitet. Upgrade din hjemmebar til ren luksus med det flotte og elegante bartilbehør fra Georg Jensen. Isspand, vinkøler, cocktailshaker og mange flere lækkerier til din private hjemmebar. Når design og håndværk går hånd i hånd - Georg Jensen bartilbehør. Den perfekte gave til manden der har alt - noget lækkert tilbehør til hans hjemmebar.

Det perfekte tilbehør til hjemmebaren

Når kun det allerbedste er godt nok, og det skal være mesterværker til baren, så er svaret Georg Jensen bartilbehør. Upgrade din hjemmebar til luksus med det stilfulde tilbehør fra Georg Jensen. Når design og håndværk går op i en højere enhed.

Kender du manden, som har alt - lige med undtagelse af hans hjemmebar. Måske I har et ledigt hjørne i stuen, som faktisk godt kunne bruges til en hjemmebar, men du tænker - aargh passer det nu også til resten af indretningen og stilen i hjemmet. Her kommer det smukke bartilbehør fra Georg Jensen dig til undsætning. Det er meget stilfuldt og tilføjer en god portion elegance til hjemmebaren. Det er bartilbehør, som du med stolthed vil have til at stå fremme.

Bartilbehør som passer ind i den moderne og stilfulde indretning. Når baren skal blive en del af stuens stil, må der gerne være en rød tråd igennem hele rummets indretning. Har man plads nok i huset, har manden ofte hans eget drengeværelse, med plads til hjemmebaren og poolbordet. Ellers er det måske et hjørne i stuen, som bliver inddraget. Det stilfulde Georg Jensen bartilbehør er så smukt, at det godt kan tåle dagens lys, og blive vist frem i baren. En flot cocktailshaker på et flot fad - en stilfuld vinkøler, som er god at have til hvidvinen. Der er mange skønne sager i sortimentet af bartilbehør, som vil tage sig godt ud i hjemmebaren i stuen.

Gaven til manden der har alt

Det kan godt være svært at købe gaver til manden. Ofte er det ikke lige ham, som ønsker sig lysestager, pynteting og andet lækkert boliginteriør. Manden kan godt lide at stå for drikkevarerne til sammenkomsterne, så hvorfor ikke give ham noget lækkert bartilbehør. Rigtig mange mænd kunne godt tænke sig at få deres egen hjemmebar. Med noget lækkert og stilfuldt bartilbehør, kunne det tænkes, at kvinden i huset også er mere med på idéen, om at gøre plads til baren i stuen. Lave det til en yderst stilfuld og elegant hjemmebar. Hvem vil ikke gerne have sin mand til at mixe en lækker cocktail til sig.

Med en hjemmebar behøver det jo ikke være hvor diverse flasker hænger på bagvæggen. Det kan godt arrangeres på en mere stilfuld måde, så det falder godt i tråd med resten af husets indretning. Jeg er sikker på, at rigtig mange mænd vil synes, det kunne være ret lækkert med deres "mens corner" i stuen. En gave til manden der har alt, kunne helt klart være noget lækkert bartilbehør - og hvorfor så ikke vælge noget der samtidig udstråler stil og elegance samtidig. Bartilbehør fra Georg Jensen er et perfekt valg.

De gode gamle dage

Husker du de gode gamle dage. Genopliv cocktailbarernes storhedstid med det stilfulde bartilbehør som shakere, isspande, bordskånere og meget mere. Det er altid tid til en cocktail et eller andet sted i verden. Med det flotte bartilbehør fra Georg Jensen kan du mixe dine egne drinks i din private hjemmebar og udforske det ædle bartenderhåndværk. Server en skøn drink i de fineste krystalglas.

Georg Jensen bartilbehør er til dig, som værdsætter stil og elegance. Og som godt kan lide et godt håndværk og høj kvalitet. Det er ren forkælelse at få serveret en forfriskende og flot drink. Det behøver ikke være svært at skabe din egen hjemmebar. Nogle smukke krystalglas, en isspand, en cocktailshaker, bordskånere - så er du klar til at invitere venner og familie til en hyggelig drinks-aften.