Hoptimist Dyr

Hoptimist dyrefigurer

Elsker du også dyr. Dyr er fascinerende og fantastiske - både de vilde og kælne dyr. Nogle af dyrene er menneskets bedste ven, mens andre dyr er fascinerende selvom de både kan stikke og være irriterende. Dyr vækker noget i os allesammen. Derfor kan du selvfølgelig også købe nogle af de søde dyr, i den store Hoptimist familie. Den skønne Hoptimist hund eller den søde Hoptimist kat - hvis du kender en, som elsker en hund eller en kat, så er det jo den perfekte gave.

Søde dyrefigurer fra Hoptimist

Er hunden menneskets bedste ven? Hvis du kender en virkelig hunde-elsker, så må vedkommende da eje den skønne hund fra Hoptimist. Hoptimist hunden er så glad og giver så utrolig meget glæde i hjemmet. Den står der og smiler, og du kan næsten fornemme hvordan halen logrer, hvis du lige giver hunden et dask på hovedet, så den står og hopper helt energifyldt.

Dyr gør noget ved os alle - vi er fascineret af de kære dyr. Uanset om det er de kælne dyr, de vilde dyr eller måske de irriterende dyr. De er helt specielle allesammen på hver sin måde. Derfor er der også dyr i den dejlige Hoptimist familie.

Hoptimist fugl, Hoptimist hund eller kat

Klassikeren er den gode Hoptimist fugl, som hænger fra loftet i en fjeder. Hoptimist sortimentet af dyr er blevet udvidet, så du nu også kan købe en Hoptimist hund, kat, giraf mm. - ja udvalget er blevet stort.

Elsker du katte, eller kender du en ægte katte-elsker. Så er kattefiguren fra Hoptimist lige sagen. Den er så sød med de spidse ører, knurrehårene og den lyserøde næse. Hoptimist katten ved du lige, hvor du har, den hopper kun lidt på stedet, hvis du klapper den lidt på hovedet. De dejlige Hoptimister er slet ikke til at stå for. Det er som om, man bliver helt draget af dem, og slet ikke kan lade være med, lige at give dem et lille puf, så de står der og hopper lidt.

Sikkert hit til boligindretningen

De skønne dyrefigurer fra Hoptimist er et hit hos både børn og voksne. Hoptimisterne har en dejlig størrelse, så du kan altid finde plads i hjemmet til den dejlige figur. Vi vil gerne have, at vores hjem skal føles trygge og hyggelige. Et sted vi kan lide at være, og hvor der er god stemning. De dejlige Hoptimist figurer er med til, at skabe den gode stemning og giver masser af hygge. Ideen bag Hoptimist er at sprede glæde, og det må siges, at det lykkedes rigtig godt. Hoptimisterne har givet så mange smil på læberne i årenes løb. De skønne pynteting med de mest fantastiske udtryk og former - det er design i verdensklasse. Det er design, som har holdt i mange år, og som stadig holder. Det er virkelig klasse.

Uanset om du er til Hoptimist figurerne i træ, de gule smiley Hoptimister eller de dejlige Hoptimist-dyr, så fortryder du ikke dit køb af en Hoptimist. Der er flere forskellige størrelser, så du kan altid finde plads, til at sprede lidt god atmosfære med en glad hoppende Hoptimist.

Dyrefigurerne fra Hoptimist vil passe perfekt både til børneværelset, på sidebordet i stuen eller i vindueskarmen i køkkenet. Hoptimistdyrene passer ind alle steder, hvor du gerne vil sprede glæde og smil.