By Nord

Sengetøj og tekstiler fra By Nord

Det eksklusive By Nord er inspireret af naturen og dens skønne rolige, nedtonede og afslappede farver. By Nord bringer eksklusivitet til til soveværelset med det skønne sengetøj. Lækkert og åndbart sengetøj, som er lavet af økologisk bomuld i en tæt percalevævning. Sengetøj som kan holde i mange år frem. Sengetøj der danner rammen for en god nats søvn. Sengetøj og loungewear fra By Nord - luksus i særklasse. Få afslappet æstetik og luksus i dit soveværelse.

Design møder naturen

By Nord har igennem flere år været kendt for lækkert og eksklusivt sengetøj. De har fokus på velvære i soveværelset. Sengetøjskollektionen er inspireret af naturen især med fokus på farvevalget og nogle helt enkle klassiske mønstre. Nedtonede og rolige farver skaber en fredelig atmosfære i rummet.

By Nord fokuserer på sengetøj og andre tekstiler til soveværelset. Deres smukke design er inspireret af naturen og den nordiske stil - det er skønne rolige farvenuancer, lækre materialer kombineret med luksuriøs komfort. By Nord er kendt for tidløse tekstiler af høj kvalitet i stilrent nordisk design. Det er eksklusive tekstiler og sengetøj til den kvalitetsbevidste køber. Tidløse og funktionelle produkter i luksus kvalitet. By Nord byder naturen indenfor og bringer en afslappende følelse til soveværelset.

Hos By Nord er kvaliteten i højsædet. Det er produkter, der emmer af luksuriøs komfort. Derfor er deres valg af materialer og høje krav til kvaliteten meget kendetegnende for dem. By Nords sortiment af sengetøj er percale vævet, hvilket betyder, at det er vævet meget tæt. Det er en metode, som giver sengetøjet en luksuriøs følelse.

Udover høj kvalitet har farver også en vigtig betydning hos By Nord. Inspirationen kommer fra den nordiske natur, som danner grundlag for den skønne farvepalette. En palette, som favner nuancerne fra naturens ro og den barske virkelighed. Skønne boligtekstiler med lette og nedtonede farver, der gør dem perfekte til en god nats søvn, langsomme morgener og øjeblikke i sengen med søndagsavisen.

Veludhvilede morgener

Kender du følelsen af den skønne veludhvilede morgen. En morgen hvor du virkelig føler, at du har sovet godt igennem hele natten, og bare er klar til en ny skøn dag. By Nord har et mål om at skabe miljøer og øjeblikke, der efterlader dig med en skøn følelse af fuldstændig afslapning. By Nord bringer luksuriøs komfort til ethvert hjem. 

Sortimentet hos By Nord er begrænset - de har holdt sig til de fundamentale produkter i soveværelset. Et sortiment der efterlader rum til de absolut bedste designs til soveværelset. By Nords design gør dine drømme endnu bedre og som sikrer, at du vågner op om morgenen og føler dig veludhvilet og klar til en ny dags begivenheder.

Soveværelset er ofte et overset værelse, når det kommer til indretning. Men man skal ikke undervurdere vigtigheden af hvordan soveværelset er indrettet. Rolige og nedtonede farver er med til at skabe en dejlig atmosfære og giver sindet ro, når der skal soves. By Nord har fuldstændig styr på de rolige jordfarver i deres boligtekstiler. Hos By Nord ved de, at det er vigtigt, at man får en god nattesøvn.

Luksuriøs komfort fra By Nord

Få følelsen af ren velvære og eksklusivitet fra By Nord. Sengetøj og boligtekstiler som bringer luksuriøs komfort til hjemmet. Indret soveværelset med smukt sengetøj i skønne nedtonede jordfarver, som giver rummet en dejlig atmosfære. Soveværelset må gerne være et hyggeligt rum. Skab hyggelig atmosfære med en afdæmpet farve på væggene, et par lysestager i vindueskarmen. Stil gerne lidt pynteting og måske en evighedsbuket i en flot vase.

Bring naturen ind i soveværelset - sentetøj fra By Nord i flotte jordfarver. Pynteting i form af et par træfigurer. En evighedsbuket i et flot og roligt farvemix i jordfarver. De rolige farver er med til at skabe en god og rolig atmosfære i rummet. De nedtonede farver er med til at give ro når det er tid til nattesøvnen.

Få en god nattesøvn i luksuriøs komfort fra By Nord. Følelsen af at være godt udhvilet efter en skøn nattesøvn, giver dig energi til en ny dags begivenheder. By Nord er indbegrebet af luksus og velvære - boligtekstiler i høj kvalitet.