House Doctor vasketøjskurv

Vasketøjskurv eller vasketøjspose

Få styr på det snavsede vasketøj med en flot vasketøjskurv eller vasketøjspose. Normalt forbinder man ikke lige vasketøjskurve med det mest trendy look. Men House Doctor har sørget for at du sagtens kan have din vasketøjskurv til at stå fremme - den er nemlig i et flot og lækkert design.

Moderne og stilfulde vasketøjskurve

Førhen var vasketøjskurve som oftest en genstand i hjemmet, som helst bare skulle gemmes væk. I dag er det dog heldigvis muligt at få fat på en super flot og stilren vasketøjskurv, som faktisk vil pryde indretningen. En vasketøjskurv behøver heldigvis ikke være den kedelige plastikkurv, som flere af os måske kender fra barndommen.

De populære vasketøjsposer fra House Doctor er perfekte både til det våde tøj og det tørre tøj. Poserne har to hanke, så det er dejligt nemt at flytte med dem. De har lækre stilrene designs, som passer til den nordiske indretning. Vasketøjsposerne har flere anvendelsesmuligheder. De kan også sagtens bruges til opbevaring af puder og tæpper - brug vasketøjsposerne som en del af din boligindretning.

Vasketøjsposen er en af tidens mest trendy modeller indenfor vasketøjskurve. De er enkle og stilfulde. De har en overkommelig pris, hvor alle kan være med. De passer bare i det hele taget godt ind til den moderne indretning.

Er du på udkig efter en vasketøjskurv til den store familie, til efterskolebarnet, til den mindre familie - uanset hvad, så har House Doctor lavet en vasketøjskurv der passer til dit ønske.