Foundation, Bronzer, Blush

Køb din foundation, bronzer og blush billigt hos Gstyle.dk

En god foundation, bronzer og blush er grundstenen for en perfekt makeup. Se vores store udvalg af foundation, bronzer og blush. Vi sørger for, at sortimentet løbende bliver opdateret, så vi derved sikrer, at der også er noget til dig, når du søger efter gode billige foundation, bronzer og blush online.

Vi fører foundation, bronzer og blush fra følgende mærker:

Zenz Organic

Tilføjet til kurv!
Zenz Organic mineral makeup - mineral blush, Sweet Rosalie
13%

Zenz mineral blush, Sweet Rosalie #40

Før: DKK 316,00
Nu: DKK 275,00

Foundation, bronzer og blush som holder hele dagen

Hos Gstyle.dk kan du købe parabenefri og parfumefri foundation - mineral foundation. En god foundation er fundamentet for resten af din makeup. En god foundation får din makeup til at stråle. Bruger du pudder er det vigtigt at du bruger en rigtig børste til at fordele din foundation med - en kabuki børste vil være helt perfekt til det, hvor du skal børste med store runde cirkler. Det vil være en god ide at skifte mellem to nuancer foundation - om sommeren hvor vi får lidt mere sol er huden langtfra ensfarvet - panden vil ofte være mere mørk end fx. dine kinder.

Se vores udvalg af foundations, bronzer og blush ovenfor eller kontakt os hvis du er i tvivl om, hvilken foundation, bronzer eller blush du skal vælge.