Møbler

Møbler i lækkert design

Søger du møbler til stuen, køkkenet eller børneværelset? Du finder lækre design møbler til en god pris. Det er vigtigt for os, at både kvalitet, pris og design er i orden. Skal du indrette din nye stue, eller er du måske lige flyttet hjemmefra og skal have styr på det meste af hjemmet - bare rolig, her finder du lækre møbler til en overkommelig pris.

Tilføjet til kurv!
Tray table fra Andersen Furniture. Sort bakkebord i fin størrelse. Rundt bakkebord
25%

Andersen Furniture - Tray Table, sort - D: 46 cm

Før: DKK 1.995,00
Nu: DKK 1.495,00

Møbler og inspiration til din boligindretning

Hjemmet skal være et sted, hvor du føler dig hjemme og godt tilpas. Din bolig skal afspejle dig og din personlighed - er du en klassisk type, vil dit hjem helt sikkert også være meget klassisk indrettet. Er du den kreative type, vil dit hjem måske bære præg heraf, og have mange farver. Vi er alle forskellige - og heldigvis for det.

Er du til den minimalistiske indretning, men få ting på væggene og meget nedtonede farver. Den moderne indretningsstil bærer tydeligt præg af, at det er en indretningsstil, hvor man skærer ind til benet og sætter fokus på kvalitetsmøbler.

Det er ikke altid lige nemt at skabe den perfekte boligindretning, hvor det både skal være personlig, funktionel og unik. En god blanding af lækre materialer er med til at gøre din boligindretning indbydende og interessant at se på. Kobber og messing er med til at gøre indretningen personlig og hyggelig - materialer som passer perfekt ind til den nordiske stil med deres eksklusive udtryk.

Det kan være dyrt at møblere et helt hus - især hvis det kun skal være kendte designermøbler. Indimellem føler man bare, at der skal ske noget nyt. Ligegyldigt om du trænger til at forny hele stuen, eller blot vil tilføje lidt ekstra nyt i form af et nyt rullebord, sofabord eller måske en ny plaid til sofaen, så kig her. 

Boligindretning er en god kombination af personlig stil, funktionelle møbler og hyggelige elementer.

Begrænsningens kunst

Mens alle hjem er unikke, så findes der nogle enkelte møbler, som passer ind overalt.

De små funktionelle møbler er netop designet med det formål at omfavne alle hjem, rum og stilarter. Både små lejligheder, rummelige huse, moderne, minimalistisk og alt derimellem.

Skab hyggelige kroge og rum i rummet ved at minimere mængden af ting, og fokusere på mere alsidige og funktionelle møbler, der passer ind i alle dele af hjemmet, f.eks. sideborde, hylder og konsolborde.