Spring Copenhagen Pynteting

Pynteting til den nordiske stil

Det er tit de små ting, der lige sætter prikken over i'et. Når det gælder indretning og hygge, må det helt klart siges, også at være de små ting, der lige gør det sidste. Pynteting er med til at give indretningen personlighed og skabe god atmosfære. Lidt nips, billeder og grønne planter giver lige det sidste touch til dit hjem.

Indret dit hjem med brugskunst i lækkert design

Er du en designkender, vil du elske de skønne sager fra Spring Copenhagen. Det er kræs for designkendere. Der er virkelig kælet for detaljerne, og intet er overladt til tilfældighederne. Spring Copenhagen skaber kvalitets produkter med lang levetid - de sørger for det nye klassiske interiør til til bolig.

Brugskunst i tidsløse designs som holder. Sagerne emmer af passion for design og godt håndværk. Det er unikke designs med gode funktionaliteter og historier. Et godt eksempel er Spring Copenhagen Tinder Dog - det er en sparebøsse, men ikke en hvilken som helst sparebøsse. Designeren er inspireret af H.C. Andersens "Fyrtøjet", og har derfra kreeret denne virkelig smukke sparebøsse, som er formet som en hund. Hunden er menneskets bedste ven, og så er det jo ret oplagt at denne hund skal passe på dine penge. For designeren er det vigtigt, at hans design skaber liv, energi og også helst et smil. Når du ser Tinder Dog kan du ikke andet end smile og få en god følelse igennem hele kroppen. Det er design i verdensklasse.

Når du indretter dit hjem vil du sikkert gerne have, at hjemmet skal have en god atmosfære og personlighed. Det kan hurtigt blive for stilrent, derfor er det vigtigt at du også får lidt pynteting til at stå rundt omkring. Lav nogle små opstillinger med lidt nips, et billede og måske en flot grøn plante. Det giver lynhurtig masser af hygge.

Gå på opdagelse i universet af smukke pynteting til hjemmet her. Spring Copenhagen er et dansk firma, som ved, hvad godt håndværk og design er, så her går du ikke galt i byen. Dansk design som holder.