Spring Copenhagen Pynteting - Fade

Pynteting til den nordiske stil

Det er tit de små ting, der lige sætter prikken over i'et. Når det gælder indretning og hygge, må det helt klart siges, også at være de små ting, der lige gør det sidste. Pynteting er med til at give indretningen personlighed og skabe god atmosfære. Lidt nips, billeder og grønne planter giver lige det sidste touch til dit hjem.

Indret dit hjem med brugskunst i lækkert design

Er du en designkender, vil du elske de skønne sager fra Spring Copenhagen. Det er kræs for designkendere. Der er virkelig kælet for detaljerne, og intet er overladt til tilfældighederne. Spring Copenhagen skaber kvalitets produkter med lang levetid - de sørger for det nye klassiske interiør til til bolig.

Brugskunst i tidsløse designs som holder. Sagerne emmer af passion for design og godt håndværk. Det er unikke designs med gode funktionaliteter og historier. Et godt eksempel er Spring Copenhagen Tinder Dog - det er en sparebøsse, men ikke en hvilken som helst sparebøsse. Designeren er inspireret af H.C. Andersens "Fyrtøjet", og har derfra kreeret denne virkelig smukke sparebøsse, som er formet som en hund. Hunden er menneskets bedste ven, og så er det jo ret oplagt at denne hund skal passe på dine penge. For designeren er det vigtigt, at hans design skaber liv, energi og også helst et smil. Når du ser Tinder Dog kan du ikke andet end smile og få en god følelse igennem hele kroppen. Det er design i verdensklasse.

Giv hjemmet personlighed og god atmosfære

Når du indretter dit hjem vil du sikkert gerne have, at hjemmet skal have en god atmosfære og masser af personlighed. Det kan hurtigt blive for stilrent, derfor er det vigtigt at du også får lidt pynteting til at stå rundt omkring. Lav nogle små opstillinger med lidt nips, et billede og måske en flot grøn plante. Det giver lynhurtig masser af hygge.

Lav en fin lille opstilling på et pyntefad med de søde Spring Copenhagen sæler - der er både en babysæl og en hunsæl. Hunden er menneskets bedste ven, så måske du hellere vil have den skønne Spring Copenhagen hund til at stå fremme.

En sikker vinder til at skabe masser af hygge, er levende lys. Spring Copenhagen Caravel lysestage er utrolig smuk og stilren. Lysestagen er lavet i træ og i et virkelig flot design. Den vil med garanti skabe god stemning i hjemmet. 

Boliginteriør fra Spring Copenhagen

Uanset om det er stuen eller køkkenet du skal indrette og gøre hyggelig, så kan Spring Copenhagen hjælpe dig. De har de skønneste pyntefigurer i træ, virkelig smukke lysestager i det flotteste design, og stilfuldt køkkentilbehør.

Gå på opdagelse i universet af smukke pynteting til hjemmet her. Spring Copenhagen er et dansk firma, som ved, hvad godt håndværk og design er, så her går du ikke galt i byen. Dansk design som holder i mange år frem. Det er en perfekt blanding af det klassiske med det moderne.