ENAMEL Copenhagen Øreringe

Øreringe med stil og detaljer

Øreringe er en klassiker for kvinder - det er must-have smykket. Uanset om det er små fine ørestikkere, creoler eller hoops i forskellige størrelser, så har øreringene en særlig plads hos kvinderne. Øreringene fra ENAMEL Copenhagen oser af stil, elegance og rigtig mange lækre detaljer med et skønt mix af farverige perler.

Øreringe med detaljer

Hos ENAMEL Copenhagen er der virkelig fokus på kvalitet og detaljer. Deres Øreringe kategori spænder både vidt og bredt, og er fyldt med lækre og smagfulde designs. Der bliver ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller håndværk. Alle øreringe er lavet i 18 karat forgyldt sterling sølv, som er produceret til at holde. 

Der er øreringe til både hverdag og fest, men fælles for dem alle er, at der er tænkt over enhver detalje.

Til hverdag springer mange af os i et par jeans og en t-shirt, måske med en blazer eller en lækker strik over. Her kan smykker virkelig skabe stilen, og gøre dit outfit super personligt. Øreringe er en både nem og enkel måde, at gøre noget ekstra ud af det på. Så hvis du gerne vil pifte dit hverdagsoutfit op, finder du hos ENAMEL Copenhagen et væld af de smukkeste guld øreringe, der virkelig gør en stor forskel på dit outfit. Med de mange muligheder som ENAMEL har inden for øreringe, er der rig mulighed for at finde et par, der passer perfekt til dig. 

Øreringe til enhver lejlighed

Ørestikkerne fra ENAMEL er et godt sted at starte, når der skal udvælges øreringe til hverdagens outfit. Skal det være ekstra lækkert på hverdage, kan du vælge et af de smukke ørestikkersæt med sten, som har lige den der ekstra detalje, som garanteret vil blive bemærket.

ENAMEL har selvfølgelig også en masse lækre bud på øreringe, til når der skal lidt mere til. Dét som sætter prikken over i’et på dit outfit. Der findes så mange skønne creoler og hoops, som virkelig er med til at give dig og dit outfit kant og karakter. De er designet, så de kan bruges til både hverdag og fest. ENAMEL har formået at designe, et på samme tid, både sofistikeret og afslappet look, som gør at øreringene passer til enhver lejlighed.

De har designet og nyfortolket de klassiske og stilfulde creoler og hoops på en måde, så de får et helt nyt look. Der er leget med både størrelser og silhuetter og tilføjet detaljer, der giver hver enkelt creol et nyt look.

Smykke-trenden

Hos ENAMEL Copenhagen er det vigtig med høj kvalitet og unikke designs. Derfor bliver der heller ikke gået på kompromis med kvaliteten. Det helt store hit i smykkeverden lige nu, er smykker med perler. Hovedsageligt guld øreringe, armbånd og halskæder med perler. Derfor indgår perler også i en stor del af ENAMEL Copenhagens øreringedesigns. Navnet ENAMEL betyder emalje, derfor går emalje igen i mange af smykkerne. De små farverige perler som bliver brugt, er emaljerede i de flotteste farver, der på elegant vis komplementerer de gyldne toner.

Guldøreringene med perler fåes i flere forskellige design og farver, så der vil altid være et par, der passer til enhver smag. Så du kan finde lige præcis det par, der passer til din egen personlige stil. Er du til stilfuld elegance, så vælg et par med enkle hvide emaljerede perler, som understreger enkeltheden og elegancen. Hvis du er mere modig, kan du tage et mere vovet valg og snuppe et par med de lækreste pastelfarver, som i ENAMELS designs er sammensat på flotteste vis. 

Klassisk og stilfuld look

ENAMEL Copenhagen ved, at alle kvinder er forskellige og har deres egen stil og personlige præferencer, også når det kommer til smykker. Derfor har de selvfølgelig også lavet andet end blot øreringe i guld med perler. De har valgt at lave de mest klassiske øreringe i sølv også. Så jer sølv elskere er der selvfølgelig også tænkt på. Sølv smykkerneer naturligvis produceret med samme høje kvalitet, som i guld serien og med samme unikke designs. Der er alt fra de helt enkle klassiske sølv øreringe, til nogle hvor der er tilføjet skønne små sten. De små fine sten er tilføjet som en ekstra fin detalje, der sætter prikken over i’et, og som giver både kant og karakter til dit look.

Et smykke i gave - perfekt gaveidé

Smykker er som altid et godt valg, når det kommer til gaver. Smykker er skønne og personlige at få, og det gælder i den grad også øreringe. ENAMEL Copenhagens sortiment er enormt, og derfor kan du også med sikkerhed finde det helt rigtig sæt til lige netop hende, der skal forkæles med en skøn gave. Så gå på opdagelse i smykkerne fra ENAMEL Copenhagen her på siden, og lad dig inspirere til at finde den helt rigtige og personlige smykkegave.