Aqua Dulce

Smukke smykker i høj kvalitet

Smykker fra danske Aqua Dulce er meget smukke smykker i en rigtig god kvalitet til fornuftige priser. Det er elegante smykker med kant og finesse - smykkerne er lavet af 925 sterling sølv med forskellige belægninger. Smykkerne er naturligvis 100% nikkelfri. Intet outfit er komplet uden det helt rigtige smykke - skal det være armbånd, halskæde eller øreringe. Gå på opdagelse efter det perfekte smykke blandt det flotte udvalg fra Aqua Dulce

Flotte og feminine smykker fra Aqua Dulce

Skønne og feminine smykker fra Aqua Dulce. Aqua Dulce er et dansk firma, som designer de helt unikke smykker. Smykkerne er lavet af 925 sterling sølv med forskellige belægninger. 

Kvalitetssmykker af eget design - Aqua Dulce kommer hvert år med nye kollektioner af moderigtige smykker. Hos Gstyle.dk er vi meget stolte over, at forhandle de smukke, og meget feminine smykker fra Aqua Dulce

Elegante smykker som passer til alle lejligheder. Både øreringe, armbånd og halskæderne er utrolig lette og fine. Gå på opdagelse i smykke universet fra Aqua Dulce - jeg er sikker på, at du nok skal blive inspireret og finde nogle smykker, der passer lige til dig. Husk - intet outfit er helt fuldent og perfekt uden det rigtige smykke, som passer til. Et smykke sætter lige prikken over i'et.

Smykket med det rigtige design

Smykker til hverdag og fest - det er altid rart at have nogle smykker, som passer til alle lejligheder. Når der står fest i kalenderen, må det gerne være et smykke med lidt mere glitter på, hvorimod når det er en arbejdsdag, så er det som oftest et lidt mere afdæmpet smykke. Find smykket her - der er smykker både til fest og hverdag.

Man kan aldrig have for mange smykker. Der er altid en god anledning til at bære et smukt smykke. Find de smykker, der passer bedst til din stil og personlighed. Lad smykkerne blive en del af dit look og din garderobe. Smykker der passer til forskellige anledninger og til forskellige årstider. Kombiner gerne armbåndene, så du bruger mere end et Aqua Dulce armbånd af gangen. Det giver et virkelig flot spil på håndleddet hvis du sætter 2 eller 3 armbånd sammen. Det samme gør sig gældende med Aqua Dulce halskæderne - det giver spil og liv, hvis du sætter et par halskæder sammen i hver sin længde.

Husk altid at passe godt på dine smykker - god vedligehold. Over tid vil sølv blive mørkere. Du kan minimere dette ved, at tage dine smykker af når du går i bad og skal sove. Tage smykket af når du vasker hænder. Opbevar dine smykker i et smykkeskrin eller en skuffe. For at undgå ridser, anbefaler vi, at du opbevarer dine smykker adskilt. Når smykkerne skal renses, så husk at bruge et godt rensemiddel.

Smykket - den perfekte gave

Et smykke er den perfekte gave. Lige fra helt lille får pigerne de smukke armbånd i dåbsgave. Til konfirmationen er smykket også en klassiker til pigerne. Studenterfesten er igen en god anledning til et smykke. Når manden falder på knæ, morgengaven efter brylluppet - der er et hav af anledninger, hvor smykket er den perfekte gave. I udvalget fra Aqua Dulce er der smykker til forskellige priser, så budgettet kan følge med.

Et smykke kan være et minde om en, du har nær i dit liv. Et arvesmykke. Der kan være mange minder knyttet til et enkelt smykke. Smykket er den perfekte gaveide til en du holder af. Smykkerne fra Aqua Dulce er i flot dansk design. Det er stilrene smykker, som kan kombineres på kryds og tværs.