Aqua Dulce

Smukke smykker i høj kvalitet

Smykker fra Aqua Dulce er meget smukke smykker i en rigtig god kvalitet til fornuftige priser. Det er elegante smykker med kant og finesse - smykkerne er lavet af 925 sterling sølv med forskellige belægninger. Smykkerne er naturligvis 100% nikkelfri.

Flotte og feminine smykker fra Aqua Dulce

Skønne og feminine smykker fra Aqua Dulce. Aqua Dulce er et dansk firma, som designer de helt unikke smykker. Smykkerne er lavet af 925 sterling sølv med forskellige belægninger. 

Kvalitetssmykker af eget design - Aqua Dulce kommer hvert år med nye kollektioner af moderigtige smykker. Hos Gstyle.dk er vi meget stolte over, at forhandle de smukke og meget feminine smykker fra Aqua Dulce

Elegante smykker som passer til alle lejligheder. Både øreringe, armbånd og halskæderne er utrolig lette og fine. Gå på opdagelse i smykke universet fra Aqua Dulce - jeg er sikker på, at du nok skal blive inspireret og finde nogle smykker, der passer lige til dig.

Smykker til hverdag og fest - det er altid rart at have nogle smykker, som passer til alle lejligheder. Når der står fest i kalenderen, må det gerne være et smykke med lidt mere glitter på, hvorimod når det er en arbejdsdag, så er det som oftest et lidt mere afdæmpet smykke. Find smykket her - der er smykker både til fest og hverdag.

Husk altid at passe godt på dine smykker - god vedligehold. Over tid vil sølv blive mørkere. Du kan minimere dette ved, at tage dine smykker af når du går i bad og skal sove. Tage smykket af når du vasker hænder. Opbevar dine smykker i et smykkeskrin eller en skuffe. For at undgå ridser, anbefaler vi, at du opbevarer dine smykker adskilt. Når smykkerne skal renses, så husk at bruge et godt rensemiddel.