Hylder

Væghylder - hylder

En hylde til pynteting, en hylde til lysestager, en hylde til blomster eller måske en hylde til et par billeder og nogle bøger. Vi bruger hylder til både praktisk og hygge.

Det er muligt at vælge imellem forskellige designs af hylder - skal det være en træhylde med lædersnore, en svævehylde, en smal gallerihylde eller måske hylder i sort metal.

Moderne hylder til hjemmet

En hylde passer ind alle steder. Hylder til stuen, hylder til køkkenet, hylder til børneværelset eller hylder til entreen. En hylde er med til at skabe hygge og liv. Giv væggen nyt liv med et par hylder - stil gerne et par billeder, nogle lysestager og vaser på hylderne. Se vores store udvalg af lysestager og vaser/urtepotter her.

Det kan være rigtig svært at finde den perfekte hylde. Der er hylder til at skabe hygge, hylder til det praktiske. Her på siden har vi fundet lidt forskelligt inspiration.

Hylder i forskellige udformninger. Hæng hylder på væggen i stuen - dekorér hylderne i stuen med lidt lysestager og andre nipsting. Hylder på væggen er perfekte til dine nipsting - hylder giver et let look. En hylde virker let og elegant.

Hylde til køkkenet - brug evt. hylden til dine krydderier eller dine kogebøger.

Hylde til børneværelset - skab hygge på børneværelset med en væghylde, hvor der kan stå lidt pynteting og måske et par børnebøger.

En hylde går aldrig af mode - hylden bliver ved med at være moderne. Der kan med tiden komme en lille smule ændringer og udformninger på hylden, så den følger tidens trend.  

Væghylden er perfekt til mange ting. Find inspiration og køb dine hylder her.