Husnumre

Eksklusive husnumre

Flotte og eksklusive husnumre som monteres med afstandsklodser, så tallet svæver ud fra væggen. Køb et husnummer herfra og gør dit hus til det flotteste på gaden. Pryd din facade med et husnummer, der holder i mange år.

Pryd facaden med de flotteste husnumre

Et husnummer er ikke blot et husnummer. I løbet af de seneste år, er det blevet mere og mere populært at udsmykke facaden med flotte designede husnumre.

Tydelige og store husnumre har flere gode egenskaber. De store husnumre ser simpelthen så flot ud på en facade. Førhen skulle alle have små og næsten helt usynlige husnumre. I dag er husnummeret blevet en del af udsmykningen af huset. De tydelige husnumre er også en kæmpe hjælp til folk, der skal finde adressen. F.x. taxa, ambulance, brandvæsen - ja og selvfølgelig også venner og bekendte.

De store og eksklusive husnumre bliver monteret med afstands klodser, så tallet svæver ud fra væggen. Der medfølger både skruer og plugs til montering af husnumrene.

Vi har dag til dag levering på alle hverdage. Sortimentet af husnumre bliver løbende opdateret. Fandt du ikke lige den slags husnummer, du søgte, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Så skal vi prøve, om vi kan få det husnummer hjem til dig, som du søgte efter.