Georg Jensen Til Børn

Børnebestik, barselsgave, dåbsgave

Den perfekte barselsgave eller dåbsgave kan du finde blandt udvalget fra Georg Jensen. Det skønne bestik til børn fra Georg Jensen, er noget som der kan være glæde af i mange år frem. Det populære børnestik med søde motiver er et sikkert hit, når de første måltider skal indtages. Bønebestik med det rigtige ergonomiske håndtag, så barnet selv kan holde fast. Find det perfekte børnebestik, den perfekte barselsgave eller dåbsgave blandt udvalget fra Georg Jensen Living til børn.

Designklassikere fra Georg Jensen

Når du skal på barselsvisit eller til barnedåb, så vil man gerne give en helt speciel gave til barnet - en mindeværdig gave. Den perfekte barselsgave eller dåbsgave kan du helt sikkert finde blandt udvalget fra Georg Jensen. Det er designklassikere, som holder. Georg Jensen er blandt andet kendt for deres fine sølvbestik, det smukke flag, og moneyphanten - alle sager er perfekte til dåbsgave eller barselsgave. Det er designklassikere og gaver, som det lille nye vidunder kan have glæde af flere år frem.

Det smukke bordflag fra Georg Jensen er et hit - det er en klassisk dåbsgave. Flaget kan stå på spisebordet til fødselsdagen og andre mærkedage resten af barnets liv. Den søde sparegris Moneyphanten, er også en klassiker til barnedåb. Førhen var det meget traditionelt at give i sølv, men i dag er der så mange flotte og forskellige modeller. Moneyphanten er lavet af blankt rustfrit stål, så den skal heller ikke pudses som andet sølvtøj. Sparegrisen er en gave, som også kan bruges i mange år frem. Moneyphanten er en helt klassiker fra Georg Jensen, så mon ikke den følger barnet hele livet, da den er flot at have til at stå fremme på hylden.

Børnebestik fra Georg Jensen

Der findes mange smukke dåbsgaver fra Georg Jensen. Til dåbsgave vil man gerne give noget mindeværdigt til barnet. Noget som barnet kan få glæde og gavn af flere år frem. Flere af os har stadig en eller flere gaver fra barnedåben, som nu har sentimental værdi. Så det er vigtigt at finde den helt rigtige gave til dåben eller navngivningen. Et eksempel kunne være det smukke børnebestik fra Georg Jensen, som helt klart er en klassiker. Georg Jensen har flere berømte bestikserier til børn. 

Børnebestik fra Georg Jensen er en klassiker til dåbsgave. Det er en meget flot gave - en mindeværdig gave som holder i mange år frem - en gave som kan bruges i flere år frem - en gave som måske kan gå i arv - er bestikket i sølv, er det muligt at få det støbt om det smykker senere i det voksne liv. Børnebestik er bare et hit til barnedåben. I nogle familier er det sågar kutyme, at bedsteforældrene giver samtlige børnebørn et bestiksæt i dåbsgave. Der er mange traditioner.

Georg Jensen Living til børn

Når man taler om Georg Jensen, er det ofte det stilrene look til hjemmet man tænker på. Georg Jensen lysestager, Georg Jensen julepynt og meget mere. Men Georg Jensen står også bag mange smukke og klassiske sager til barnet. 

Georg Jensen har eksisteret siden 1904 og har gennem årene formået at blive en af de mest succesrige designvirksomheder i Danmarkshistorien. Alle kender navnet Georg Jensen og ved, at det er kvalitet og design i verdensklasse. Et anerkendt mærke i hele verden - ikke kun i Danmark. Det er dansk luksus, hvor der ikke er gået på kompromis med noget. Georg Jensen er Kongelig Hofleverandør - og ikke uden grund. Det er høj kvalitet og håndværk på højeste plan. De smukke sager fra Georg Jensen har en helt speciel elegance. Det er design som ingen andre kan.