Spejle

Spejle i lækkert design

Giv din bolig liv med et lækkert spejl i tidsløst eller moderne design. Der skal ikke så meget til, for at give entréen nyt liv - et nyt lækkert spejl på væggen giver ofte lige det sidste pift. Vi har spejle i flere rum i vores bolig. Der hænger spejl i entréen, badeværelset, soveværelset, gangen, børneværelset. Et spejl er ikke blot et spejl - der er et utal af former og materialer, så det er ikke så svært at blive fristet.

Giv entréen nyt liv med et stilrent spejl

Når du træder ind i entréen, så kigger du ofte lige i spejlet - sidder makeuppen og håret stadig som det skal. Det er nærmest blevet helt automatisk - også når du kommer ind hos andre, hvor der hænger et spejl. Man skal lige tjekke, om det nu er i orden. Om man ser ordentlig ud.

Der er utrolig mange forskellige design af spejle. Alt afhængig hvor spejlet skal hænge, hvilket materiale og størrelse skal spejlet have. Der er rigtig mange stilfulde spejle, som giver liv til din boligindretning. Hvis du stiller et lille møbel med lidt nips ved siden af dit spejl, giver det hurtigt varme og personlighed til boligen. Når hjemmet skal indrettes handler det om, at give det hele et personligt touch, så du føler dig godt tilpas og kan slappe af.

Et spejl har mange funktioner. Hvis du hænger det op i et lille rum, vil rummet ofte få indtryk af en større dybde. Et gulvvippespejl som kan vinkles, er med til at få rummet til at se større ud end det er. Når du skal indrette hjemmet, er det måske ikke boligtilbehør, du tænker på som det første. Men boligtilbehør er det, som er med til at give hjemmet personlighed og god atmosfære. Et spejl giver både god funktion og dekoration til dit hjem. Spejlet er faktisk en uundværlig genstand for de fleste. Personligt ville jeg da meget nødig undvære et spejl i mit hjem.

Spejlet har mange formål, og passer ind i alle hjemmets rum. Udover at det har en praktisk funktion, så er der rigtig mange spejle med et super lækkert design, som vil gøre det godt til indretningen og din stil. Spejle kommer i mange størrelser og udformninger - runde, aflange, firkantede, små, store og igen mange forskellige designs.