Rammer - Plakatrammer

Rammer til billeder - rammer til plakater

Det er muligt at vælge imellem flere forskellige rammer til dine billeder og plakater.

Er du på udkig efter rammer til dine plakater, kan vi anbefale plakatrammerne i træ med magnetlukning. Disse plakatrammer ødelægger ikke dine plakater. Det er nogle meget kraftige magneter, som lukker rundt om plakaten.

Plakatrammer og billedrammer

Billedrammer i forskellige designs og udformninger. Skal det være billedrammer med trækant eller billedrammer med stålfarvet kant.

Billedrammer i forskellige størrelser - skal der være en hvid kant rundt om dine billeder. Skal billedrammen være træfarvet, skal rammen være sort, skal det være en bred eller smal kant på billedrammen. Der findes et utal af forskellige designs og udformninger på billedrammer.

Når du skal hænge dine plakater op, skal du vælge en god ramme, som passer i størrelsen til din plakat. Du kan købe nogle plakatrammer med trækant. Disse plakatrammer har en meget kraftig magnetlukning, som sørger for at dine plakater ikke går i stykker. Trærammen på disse plakatrammer lukker godt fat om plakaten.

Plakatrammer som lader din plakat komme godt til udtryk. Det er super flot med en mørk plakat og så sætte en lys plakatramme på.