Speedtsberg Sofaborde

Klassiske og moderne sofaborde

Find det perfekte sofabord, som passer lige til din indretning - det er bare ikke altid så let, som det lyder. Stuen er hjemmets hjerterum, som skal emme af hygge, god stemning og masser af personlighed. Et godt sofabord eller sidebord hvor der er plads til lidt nips og måske et billede, det vil skabe personlighed og god stil.

Sofaborde og sideborde i stilrent design

Vil du også gerne skabe masser af hygge og personlighed i din stue? Så er det perfekt med et lille sofabord eller sidebord til hjælp. De små borde giver nemlig så meget hygge samtidig med at de er i lækkert design, som passer til en nordiske boligindretning.

Det lille runde sidebord kan stå i stuen ved siden af din favorit lænestol. Så har du plads til din kop kaffe, din bog, briller og lidt nips på bordet. Sidebordet er blevet utrolig populært - det er ikke så stort, men alligevel stort nok til, at du kan have plads til et billede af dem, du har kær. Der er plads til en sød pynteting. Måske en Hoptimist, som også spreder glæde i det lille hjem. Din stue skal emme af personlighed og være et sted, hvor du kan slappe af og føle dig godt tilpas.

Det perfekte sofabord eller sidebord skal både være funktionelt, og det skal kunne bruges til pynt eller afsætning. Bordene fra Speedtsberg passer perfekt til den nordiske og minimalistiske indretning. De er med til at skabe en let og dejlig stemning i hjemmet.

Når du skal ud og købe et sidebord eller sofabord, skal du gøre op med dig selv, hvilken stil bordet skal være i. Hvordan bordet og stilen bedst vil passe ind i rummet. Du skal også tænke på, at det er vigtigt, at bordet passer sammen med møblet, der står ved siden af.

Gå på opdagelse i universet af sideborde og sofaborde fra Speedtsberg.