Hoptimist Julepynt

Det skønneste julepynt fra Hoptimist

Hoptimisterne spreder så meget glæde og hygge - julen er en glædens tid. Pynt hjemmet op med de skønne og glade Hoptimister. Der er julepynt til juletræet, og julepynt til hylden og vindueskarmen. De glade Julehoptimister skal nok få smilene til at brede sig i den dejlige juletid. Glad julepynt som holder i flere år. De hoppende rensdyr fra Hoptimist bliver du ikke træt af at kigge på. Hoptimisterne er perfekte som mandelgave, værtindegave eller måske lidt selvforkælelse.

Perfekt julepynt fra Hoptimist

Julen er indbegrebet af glæde, varme og forventning. Julen er smilenes og hjerternes fest - og derfor også Hoptimisternes fest. Hoptimisterne skal nok sørge for at få smilene frem. De skønne Hoptimister giver så meget hygge i dit hjem. Den store familie af Julehoptimister skal nok få smilene til at brede sig i den glade juletid.

Julehoptimisterne er perfekte som det sjove julepynt. Uanset om du er til rød og hvid julepynt, eller det skal være det stilrene julepynt, så vil Hoptimisterne passe perfekt ind. Hoptimisterne passer ind alle steder.

Du kan både købe juletræspynt med Hoptimister, de traditionelle Hoptimister i forskellige juleudgaver, og snekugler. 

Hoptimist julekugler og snekugler

Før man får set sig om, så står juletiden og banker på døren. Juletræet er nok den del af julen og julepynten, som har flest traditioner tilknyttet. Juletræet har været en fast del af den danske jul. Nogle pynter juletræet meget stilrent, andre med mange forskellig farvede julekugler og flagranker. Og der er et kæmpe sortiment når det kommer til juletræspynt. Hoptimist byder ind med sjove og glade glaskugler - med hver sit udtryk. Nogle julekugler er formet som rensdyr, andre julekugler formet som Hoptimist med nissehue på. Der er så meget lækkert og hyggeligt juletræspynt fra Hoptimist.

Mon ikke alle børn husker de skønne snekugler, som skulle rystes og så faldt sneen langsomt ned i bunden af kuglen igen. Hoptimist har også lavet de dejlige snekugler. Ryst snekuglen og se hvordan sneen langsomt daler ned over Hoptimist nissen eller snemanden. Det er en klassiker. Snekuglen kan finde plads både på børneværelset og i stuen.

Hoptimist rensdyr

Det er ikke kun juletræet, der skal pyntes til julen. Der skal pyntes både i stuen, på børneværelset på julefrokostbordet. Hoptimist har julepynt til det hele. Skal det være træhoptimister formet som rensdyr. Skal det være snekugler, der kommer med snevejr, når du vender kuglerne på hovedet. Eller skal det være Hoptimisterne formet som julemænd - der er et kæmpe udvalg af julepynt fra Hoptimist.

De skønne og flotte Hoptimister i træ er blevet videreudviklet, så du også kan købe Hoptimist Rensdyr. Det er træ-Hoptimister, som har fået et gevir på hovedet. De er simpelthen bare ikke til at stå for. Det er julepynt til det stilede hjem.

Den perfekte julegave - ja hvad er det? Et godt bud og som helt sikkert vil få smilet frem hos modtageren, er en Hoptimist. Den gule smiley Hoptimist passer til det voksne legebarn, mens de mere klassiske Træ-Hoptimister passer til hjemmet, med det nordiske udtryk.

Julen er en fantastisk tid med glæde og hygge i alle de små hjem. De skønne Hoptimister vil meget gerne hjælpe med at sprede denne dejlige hygge og glæde. En Hoptimist har givet så mange smil på læberne igennem årene - Hoptimisten er klassisk og er kommet for at blive.