By LOHN Tekstiler

Luksus i hverdagen med By LOHN

De skønneste strikkede klude og håndklæder fra By LOHN, er den perfekte luksus i hverdagen. Der er tænkt både på vores planet, design, kvalitet - funktionalitet og æstetik går hånd i hånd. Kludene og håndklæderne fåes i flere forskellige farver, så det er bare at udvælge din favoritfarve, som passer til stilen i dit hjem. Klude og små håndklæder med mange anvendelsesmuligheder - de er lavet af økologisk bomuld. Økologisk og tidsløs boliginteriør - stilrent og minimalistisk udtryk.

Økologiske håndklæder

Hos Gstyle.dk går vi meget op i god kvalitet. Derfor er vi også meget stolte over at forhandle de økologiske håndklæder fra By LOHN. Håndklæderne er GOTS certificeret, 100% økologiske og af allerhøjeste kvalitet. Med de lækre økologiske håndklæder kan du altså tørre hænderne med god samvittighed - hver dag.

Det er nemt at lave en makeover ved at skifte dine håndklæder ud. Det er hurtigt og nemt at friske indretningen op, med nye tekstiler i nye farver. By LOHNs håndklæder og klude fåes i flere lækre farver, så det er bare at udvælge netop din favorit farve.

Håndklæderne og vaskekludene er uden tvivl luksus af slagsen. Både pga. den høje kvalitet, valget af materialer og det luksuriøse design. De er bløde og skønne, og de holder i mange år. De holder sig flotte og pæne, selv efter mange vaske. Og så er de jo bare virkelig lækre at se på. Følelsen af det bløde økologiske bomuld er kræs for sanserne. 

God funktionalitet og lækkert design

De fine håndklæder fra By LOHN er designet med en fin lille aftagelig læderstrop, så du selv kan bestemme om de skal hænge lodret eller vandret, så det passer ind i lige netop dín boligindretning. Brug dem i køkkenet, sammen med en af de lækre klude og et flot mønstret viskestykke, eller brug dem til at skabe luksus stemning på badeværelset. Der er ikke noget bedre end at tørre hænderne i det bløde og behagelige økologiske bomuld, som By LOHNs håndklæder er lavet af.

De lækreste økologiske klude

By LOHNs klude er produceret af det lækreste økologiske bomuld. De er naturligvis 100% GOTS certificeret ligesom håndklæderne i samme serie. Der er virkelig tænkt over kvaliteten, kun det bedste er godt nok til dig og for vores miljø. Hele produktionen bygger på bæredygtighed og omsorg for dig og vores allesammens planet. De er naturligvis produceret uden skadelige kemikalier, farvestoffer eller andre miljøbelastende stoffer. Så du kan trygt bruge de lækre klude til både dig selv, og dem du holder allermest af. 

Kludene kan bruges både som de flotteste mundservietter til en fin og hyggeligt middag, eller som en smuk serviet i brødkurven, når der skal holdes brunch med familien søndag morgen. Men den kan selvfølgelig også bruges som vaskeklud i badeværelset eller lækker karklud ved køkkenvasken. 

Luksus ved køkkenvasken

By LOHN laver også de flotteste opvaskebørster, som selvfølgelig også passer godt på vores miljø. De er produceret i bæredygtigt bøgetræ og henholdsvis plantebaserede tampico fibre og hestehår. Børsten med de plantebaserede tampico fibre er god til den lidt grovere del af opvasken, hvorimod hestehårene egner sig fortræffeligt til den finere opvask.

De ser begge smukke ud ved køkkenvasken, gerne sammen med et par af de lækre klude og håndklæder fra By LOHN. Læg det hele lidt uperfekt og tilfældigt i en sød lille murstensform ved siden af køkkenvasken, sammen med en af de lækre håndsæber og opvaskemidler fra Meraki. Det får det bare til at se ekstra lækkert ud, når det er stillet op i et lille pænt stilleben.