House Doctor Tekstiler - Plaider

Varm og hyggelig atmosfære med plaider

Hjemmet skal være dit fristed. Det skal være et hjem med både varm og personlig atmosfære. Når du bruger tekstiler og tæpper fra House Doctor kombinerer du det skandinaviske design med en hyggelig bohemisk atmosfære og stemning. Tekstiler og diverse tæpper får rummet til at føles varm og personlig. 

Indret med House Doctor plaider

Når boligen skal indrettes, skal du tænke på, at indretningen skal afspejle din personlighed. På den måde vil hjemmet føles som et hjem for dig. Elsker du masser af farver, så skal du naturligvis have et par farverige plaider i sofaen. Er du derimod til det minimalistiske look, så har du stadig et par plaider til at ligge i sofaen, men det er i afdæmpede neutrale farver, som f.x. lys grå. 

Det vigtigste i indretningen er, at det er dit hjem - det er det sted, hvor du kan slappe af, og føle dig hjemme. Derfor skal du sørge for, at indrette efter, hvad du godt kan lide at befinde dig i, og ikke hvad alle andre synes er smart. En lækker plaid i sofaen får stuen til at føles hyggelig. En flot dug på spisebordet giver rummet varme og personlighed. Det er de små ting, som er med til at gøre hjemmet hyggeligt og personligt.

Hold varmen med House Doctor plaider

En plaid er ikke kun til pynt i sofaen - den har også en praktisk egenskab. Det er jo super hyggeligt at ligge under en dejlig plaid, læse i en god bog, og så måske nyde en lækker kop varm kakao. Hvis det så lige skal spices helt op til højeste niveau på hyggeskalaen, så er der også tændt for en masse dejlige stearinlys - måske endda nogle lækre duftlys, så ens sanser også lige bliver vækket. Mangler du duftlys, så kan jeg varmt anbefale de skønne Meraki duftlys, som både dufter fantastisk og samtidig har et flot og enkelt look, så de passer til enhver indretning. Er du tilhænger af de helt klassiske stearinlys, så er der naturligvis også nogle virkelig skønne lysestager i lækre designs fra forskellige mærker at vælge imellem.

En plaid er også perfekt en sen sommeraften på terrassen. Forlæng aftenen på terrassen ved lige at svøbe en lækker House Doctor plaid rundt om dig. Det er så hyggeligt at sidde ude på terrassen en sommeraften, men når aftenduggen begynder at falde, kan det godt blive lidt små-køligt. Men det er ikke altid, at man lige er klar til at lukke festen og gå indenfor endnu. Så er den skønne plaid et hit, måske kombineret med en dejlig terrassevarmer. Vi danskere elsker at hygge - om vinteren inde i sofaen med levende lys og putte under en varm plaid. Og om sommeren ude på terrassen - de dejlige sommeraftener med myggelys på havebordet og en dejlig plaid viklet rundt om os i havestolen.

Klassiske og stilrene duge fra House Doctor

Spisebordet kan godt se lidt for stilren og måske endda lidt kedelig ud. Med en flot dug fra House Doctor sker der underværker. En dug spreder hygge og god stemning med det samme. En dug gør rummet mere personlig. Tekstiler i det hele taget - man må ikke underkende deres effekt. Tekstiler gør virkelig underværker for din indretning. Det gælder både en dug på bordet, en plaid i sofen, en lækker pude i lænestolen, et flot sengetæppe på sengen. Tekstiler har magt, når det kommer til indretningen. Magt til at give rummet og hjemmet mere personlighed, charme og hygge. 

En dug på spisebordet, et pyntefad med lidt nips og et par lysestager - det spiller jo max. Spred masser af glæde og god atmosfære i dit hjem med House Doctor plaider og duge.