Pernille Corydon Halskæder

Enkle og elegante halskæder

Halskæder fra Pernille Corydon er så fine og feminine i deres udtryk. Halskæderne er både enkle og elegante på samme tid. Du kan altid bruge en halskæde - den fuldender din påklædning og dit look. Pernille Corydon halskæder kan bruges både til hverdag og til fest. Find den perfekte Pernille Corydon halskæde her, som passer til din stil.

Stilrene Pernille Corydon halskæder

Halskæder kan bæres af alle kvinder, uanset alder. De smukke halskæder fra Pernille Corydon er så enkle og fine i deres udtryk, at de altid er et hit. Det er halskæder, som kan bruges hver dag. Du kan bruge halskæderne enkeltvis, men du kan også sætte dem sammen, så du bruger 2-3 på samme tid.

Smykkerne fra Pernille Corydon er lette og elegante, så selvom du sætter 2-3 halskæder sammen på samme tid, så virker det hverken voldsomt eller tungt. Stilrene halskæder som lige sætter prikken over i'et. Det er tit smykkerne, som lige fuldender looket. En halskæde, en fingerring eller et par øreringe, gør meget mere, end man lige forestiller sig.

Jo mere fuldendt du føler dig, jo mere selvsikker føler du dig også, og din fremtoning vil helt klart bære præg af det. Gå på opdagelse i smykkeuniverset af de smukke Pernille Corydon halskæder, og find det smykke, som vil fuldende og komplimentere dit look.

Halskæder med karakter

Pernille Corydon halskæder er fine og enkle smykker med kant. Smykkerne er designet ud fra skønheden i de omgivelser og linier, der findes overalt. Pernille Corydon omfavner naturen og opfanger detaljer og former - og således skabes de smukke kollektioner. Hver enkelt kollektion har en historie, som kan være med til at afspejle og udtrykke din personlighed.

Halskæderne fra Pernille Corydon er klassiske med et twist af moderne karakter. Selvom halskæderne er enkle, så har de et meget stærkt design, som gør, at du ikke går fejl af Pernille Corydon smykker.

Noget af det, vi kender Pernille Corydon for, at de runde former. Cirklerne spiller en stor rolle i hendes smykkekollektion - både når det gælder halskæder, armbånd, fingerringe og øreringe. Uhøjtidelige smykker, som fremhæver og komplimenterer din skønhed. 

Halskæderne fra Pernille Corydon er fremstillet i sterlingsølv (925). Nogle er oxideret, mens andre er forgyldt. Alle smykkerne er naturligvis nikkelfri.

Pas på dine Pernille Corydon smykker

Hvis du gerne vil passe på dine smykker, kan du gøre flere ting:

* tag dine smykker af når du solbader, dyrker sport, og inden du går i seng

* forgyldning og oxidering bliver slidt i brug. Hvis du renser dine smykker for rester af sved, creme og parfume, så vil overfladebehandlingen holde længere

Dansk smykkedesigner

Pernille Corydon er kvinden og navnet bag smykkefirmaet Pernille Corydon. Hun er født og opvokset i Kerteminde på Fyn. Hun har altid været en meget kreativ pige. I 2007 begyndte hun at fokusere på at designe smykker. 

Hun siger selv, at skabelsen er hendes store lidenskab. Hun ser hele tiden nye muligheder og former. Hun har trangen og lysten til at skabe. Ved at omfavne naturen og opfange de forskellige former skabes hendes smukke smykkekollektioner.

Pernille Corydon har virkelig formået at få hendes navn sat fast inden for smykkeindustrien. Alle kender navnet. Hendes smykker forhandles af over 600 forhandlere fordelt på 20 lande. Du kan finde hendes kollektioner i de store modebyer som Barcelona, London, Paris, New York, Berlin, Tokyo, Oslo, Helsinki og selvfølgelig København.