Tasker og Punge

Shop tasker online her

Opdater garderoben med en ny taske. Søger du en stor taske, en lille gå-i-byen-taske, en taske til stranden, en smart taske til dine kølevarer, picnic-taske - der er et utal af tasker og så mange forskellige behov. Er du mor til mindre børn, er en lidt større taske fantastisk, hvor der er plads til lidt ekstra. Er du teenager, vil du gerne bare have en taske med plads til mobilen.

Tasker, punge og clutches til piger og kvinder 

Vi er alle forskellige og har forskellige behov, når det kommer til tasker og punge. Nogle vil gerne have en stor taske med plads til alt muligt, mens andre kun har behov for en lille taske med plads til mobilen. Er du mor til småbørn, er det dejligt med en rummelig taske, så der er plads til bleer og et par ekstra bukser. Er du teenager har du alt på din mobil, og har sådan set kun brug for en lille taske, hvor der er plads til mobilen. 

Kan du godt lide at komme til stranden om sommeren har du brug for en god rummelig taske med plads til håndklæder, solcreme og lidt snacks. Du har måske også brug for en køletaske eller en picnic taske til at holde dine drikkevarer godt kolde med. 

Er det en pung eller clutch du er på udkig efter, er der også forskellige behov her. Skal pungen være i skind, stof og hvor stor skal clutchen være. Skal det være en clutch i et bestemt mærke? Til dig som ikke helt ved, hvad en clutch er, så er det en blanding af en pung og en taske. Clutchen er som oftest ikke så stor, hvilket gør den både praktisk og elegant. Du kan bruge en clutch både til hverdag men også når du skal til fest.