Opslagstavler

Opslagstavler til boligen

Praktiske og moderne opslagstavler til din bolig. Det er ikke nemt at undvære en opslagstavle - i den travle hverdag er det dejligt at have et sted lige at få hængt de små gule sedler. Du finder både moderne og praktiske opslagstavler her. Opslagstavler fra anerkendte mærker og i super lækre designs.

Nyttig og dekorativ opslagstavle

Kun fantasien sætter grænser for hvilke muligheder der er med en opslagstavle. Du kan bruge den, så du husker begivenheder, vigtige noter, ophængning af billeder eller børnenes tegninger. Med en opslagstavle har du mulighed for at sætte dit eget personlige præg på indretningen.

Der er mange forskellige opslagstavler - skal det være til magneter, i glas, i kork eller måske en gitter opslagstavle. Gitter opslagstavlen er meget populær. Her kan du hænge diverse opslag på med de små papirklemmer. Du kan hænge alt fra billeder til små noter. 

Opslagstavler af metal - her skal du bruge magneter, som kan holde fast på dine ophæng. Denne opslagstavle er yderst moderne og populær. Opslagstavlen er meget stilren og passer til den minimalistiske boligindretning, hvor der er orden og lidt stramme linjer. Opslagstavlen er perfekt til køkkenet eller entreen, hvor den blandt andet kan bruges til kvitteringer, noter og nøgler. 

En opslagstavle er med til at skabe orden, system og overskuelighed. Opslagstavler er både praktiske og dekorative - de har mange funktioner og fåes i flere størrelser.