By Nord tekstiler

Tekstiler og loungewear fra By Nord

Elsker du luksus og høj kvalitet - så vil du helt sikkert elske de lækre tekstiler og loungewear fra By Nord. Skønne tekstiler i dejlige rolige og doucede farver. Det er ren velvære for sjælen og sindet med deres tekstiler. By Nord har designet lækre sengetæpper, som naturligvis også kan bruges som et tæppe i sofaen til ren hygge. Der er et matchende pyntepudebetræk. Derudover er der lækkert loungewear, som virkelig bare er SÅ skønt at have på.

Design og stil matcher hinanden

Hos By Nord matcher det hele sammen. Deres lækre design og stil går virkelig op i en højere enhed. Intet er overladt til tilfældighederne. Deres farvevalg er gennemtænkt - det er doucede rolige farver som er godt for sindet, og efterlader en skøn fornemmelse af rolig og afslappethed. Det samme gælder sengetøj fra By Nord - skønne rolige naturfarver, som kan mixes på kryds og tværs uden at det kommer til at virke forstyrrende.

Kvaliteten er helt i top. Der er kræset for alle detaljer uden at det skal komme til at virke forstyrrende. By Nord står for luksus kvalitet til den kræsne køber - det er tekstiler og loungewear til dig, som ikke går på kompromis med kvaliteten.

Sengetæpper fra By Nord er i det skønneste design og kvalitet. Det er sengetæpper som ikke er alt for tunge, og som du også sagtens kan tage med ind i sofaen, og bruge som et hyggetæppe derinde. Det er også muligt at købe matchende pyntepudebetræk til sengetæppet, så dit look bliver helt gennemført i soveværelset.

By Nord Loungewear

Nyder du en langsom morgen i weekenderne. Bare hygge rundt til langt op af dagen i noget lækkert afslappet tøj. By Nord har designet de lækreste og blødeste bomulds kimono, som du virkelig ikke vil hænge fra dig igen. Seriøst - du vil elske dem. Pyjamas og kimono som du kan nyde en langsom søndag i. En dag hvor alt foregår i et stille og roligt tempo, en dag, hvor man lige giver sig selv lov til at koble lidt fra og bare slappe af og nyde nuet med en god kop kaffe.

Loungewear fra By Nord er utrolig lækre produkter med kvalitet i højsædet. Det er ultimativ luksuriøs komfort med deres lækre produkter. Der er sans for nordisk design i bløde OEKO-Tex tekstiler i de skønneste rolige farver. Loungewear til weekenderne hvor livet bare skal nydes i et andet tempo. Valg af materialer og design går virkelig op i en højere enhed hos By Nord. Det er loungewear til dig der fortjener lidt ekstra. Blødhed og komfort matcher hinanden.

Tekstiler fra By Nord

Intet er overladt til tilfældighederne hos By Nord. Det gælder både design, kvalitet - det går hånd i hånd. Der er mulighed for at lave det gennemførte look i indretningen i soveværelset. Og der er mulighed for at mixe lidt i farverne uden at det kommer til at virke rodet og forstyrrende. Farverne hos By Nord er nemlig i skønne rolige farver, som virkelig komplimenterer hinanden på allerbedste vis.

Ofte er soveværelset et overset rum, når det kommer til indretning af huset. På trods af, at vi bruger rigtig mange timer i rummet, er det tit det sidste rum, som vi faktisk får gjort noget ved, og får gjort hyggeligt. Når man tænker over det, så er det jo egentlig ikke fordi, at der skal ret meget til førend soveværelset faktisk emmer af hygge og god stemning. En rodet seng - det er aldrig godt. Så start dagen med at få redt sengen og afslut gerne med et sengetæppe og et par puder på toppen. Allerede der ser rummet hyggeligt ud. En fin hylde på væggen med en lysestage eller et duftlys kan hurtigt gøre underværker. Måske en smuk evighedsbuket i rolige jordfarver der kan stå på hylden i en vase. Pynteting og andet nips i skønne rolige naturfarver er godt for øjnene, og giver en afslappet stemning i rummet.

På væggen kan der evt. hænge en fin knagerække med din yndlings By Nord kimono. Så er den lige klar til at hoppe i om morgenen. Dejlig blød start på dagen i en lækker kimono - ekstra blødhed og komfort til dig fra By Nord.