By LOHN Plaider og Tasker

Økologiske plaider og tasker

By LOHN plaider og tasker er dansk designet. Der er taget udgangspunkt i de gamle håndværksdyder som strikning og hækling, som blot er blevet opgraderet i såvel stil, design og mønstre så de passer til et nutidigt og moderne udtryk - og med respekt for miljøet. De skønneste plaider af dejlig blød økologisk bomuld. Dejlig blød kvalitet uden på nogen måde at føles "tung", når du har den over dig. By LOHN står for funktionel og æstetisk interiørserie til dit hjem.

Plaider - den perfekte hyggespreder

By LOHN har produceret nogle fantastisk lækre plaider i den skønneste bløde økologiske bomuld. De emmer af luksus og stil. Samtidig er produkterne lavet af miljøvenlige, naturlige kvalitetsmaterialer, som sikre det en lang levetid. De er funktionelle, dekorative og miljøvenlige. De er produceret efter gamle håndværkstraditioner, som er med til at skabe et enkelt skandinavisk udtryk, der bliver en klassiker i dit hjem.

De vil klæde enhver sofa og være med til at opgradere stilen i stuen. Den vil passe ind i både stilrene, moderne hjem, men den vil også passe ind i et retro genbrugshjem, som jo i den grad også kan gå under begrebet slowfashion. By LOHN produkterne passer perfekt ind i begrebet om slow fashion, som vil bryde med den køb og smid væk kultur, som er så udbredt i samfundet over hele verden. Vi er nødt til at passe på vores planet og dens ressourcer, så her er der taget stilling til, hvordan vi gør det i praksis. Tæpperne har et stilrent klassisk design, som gør at de ikke går af mode, og kan bruges på tværs af sæsonkolletionernes skiftende modetendenser. Med det smukke og stilfulde udtryk, er den smuk både i brug og hængende på armlænet af lænestolen, derfor bliver det til praktisk pynt i din bolig.

Plaiderne fåes i en mange virkelig flotte farver, så du kan vælge netop den farve, der passer ind i dít hjem. Bløde tekstiler er med til at skabe hygge i boligen, og man må sige at en lækker plaid i sofaen, må være indbegrebet af hygge.

Sæt dig i yndlings lænestolen med den bog, du altid har drømt om at læse og bare slap af. Eller stik af fra hverdagens stress og jag, og nyd et afsnit af din favorit tv-serie under det dejlige bløde og varme tæppe. Det kan du gøre med god samvittighed, specielt når du vælger et tæppe fra By LOHN, uden miljøskadelige stoffer. Så klik endelig ind og find din favorit hyggespreder.

Økologisk taske fra By LOHN

De smukke funktionelle tasker fra By LOHN er med til at gøre hverdagen grønnere. Med de flotte miljøvenlige net, er der nu kun grund til at sige nej tak, til de miljøbelastende plastikposer fra supermarkedet! Det flotte net er lige til at tage over skulderen, og af sted til supermarkedet. Den er perfekt til både de daglige indkøb og til shoppeturen med veninderne, den har et smukt æstetiskt udseende, som gør den super alsidig og nem at have med. Den har så mange anvendelsesmuligheder. Skal børnenes gymnastik eller svømmetaske måske skiftes ud fra en kedelig, miljøskadelig plastikpose, til en smuk BY LOHN taske, som giver en smuk og praktisk indpakning helt uden skadelig stoffer, der belaster vores miljø? Taskerne er endda også perfekte som madpakke og frugtpose til de mindste i børnehaven.

Taskerne er naturligvis produceret i 100% GOTS certificeret økologisk bomuldsgarn, der er med til at sikre en miljømæssig, ansvarlig og bæredygtig produktion. Og selvfølgelig produceret under ordentlige arbejdsforhold på fabrikkerne i Indien.

By LOHN taskerne fås i 2 forskellige modeller og størrelser, og flere lækre farver, der pifter ethvert outfit op. 

By LOHN taskerne er ikke bare et indkøbsnet. Den er smuk, æstetisk, praktisk og noget helt særligt.