By LOHN

By LOHN økologisk interiør

Bredt udvalg af strikkede karklude, tæpper, plaider og meget mere. By LOHN giver dig hverdagsluksus til boligen. En funktionel og æstetisk interiørserie til hjemmet. Produkternes stilrene udtryk passer perfekt til den nordiske boligindretning. Det er økologisk og bæredygtige produkter som er dansk designet. By LOHN står for boliginteriør i en fusion af skønhed og håndværk, som er forarbejdet med største omhu og respekt for miljøet.

Økologisk og tidsløs interiør til indretningen

By LOHN er et nyt dansk interiør mærke, som fusionerer skønhed og håndværk. Det er baseret på de gamle håndværkstraditioner og med udgangspunkt i økologi og bæredygtighed. Produkterne er indbegrebet af daglig luksus, som hver dag er med til at passe godt på miljøet.

Det er en samling af moderne, stilrene og langtidsholdbare strikkede og hæklede interiør tekstiler i fine økologiske materialer. De har et klassisk design, og er tilført smukke detaljer, for at give det et eksklusivt udseende, der understreger den høje kvalitet. 

By LOHN producerer blandt andet håndklæder, klude, plaider og tasker. Det er super lækre produkter, som er forarbejdet med respekt for miljøet, efter bæredygtige principper, uden at gå på kompromis med funktionalitet og design. Det er bløde, lækre æstetiske tekstiler, som ethvert hjem og dens beboere, vil elske at stifte bekendtskab med. Brug dem overalt i din boligindretning, i stuen, i køkkenet, på badeværelset, i soveværelset, på terrassen, ja selv i børneværelset. 

Brug dem også som gaven til kvinden, der har alt. Det vil bringe glæde hver eneste dag.

Økologisk og bæredygtig til din bolig

Loved by nature

By LOHN har valgt at tage stilling og ansvar for miljøet, derfor er alle produkterne økologiske og bæredygtige. De er produceret med hjertet på rette sted, og opfylder selvfølgelig de strenge krav, der er for at blive GOTS certificeret, hvilket giver garanti for en miljømæssig, ansvarlig- og bæredygtig produktion. 

GOTS certificeret bomuld er din garanti for, at alt lige fra produktionen af den økologiske bomuld til forarbejdningen og efterbehandlingen har gennemgået strenge kontroller, for at få den unikke mærkning. Krav om arbejdsforhold, spildevand og brug af kemikalier er derfor også kontrolleret, og overholdt med det garn, der er brugt til By LOHN produkterne.

Hele produktionen bygger på bæredygtighed. Alt fra produktionen af bomulden på markerne, hvor der naturligvis ikke gøres brug af sprøjtegifte, giftige pesticider eller kunstgødning, til spinde-, væve-, og indfarvningsprocessen, som også lever op til strenge økologiske krav.

På baggrund af den økologiske produktion sikres du også, at By LOHN produkterne ikke indeholder sundhedsskadelige farvestoffer, tungmetaller eller kemikalier, som traditionelt produceret bomuldsgarn kan og må indeholde.

Alt dette sikre at vi passer på miljøet, vores planet, dens ressourcer, samt os selv og hinanden. Det er med til at sikre vores alle sammens fremtid.

Hverdags-luksus

Med et stilrent, moderne og nordisk design tilfører By LOHN produkterne noget ekstra lækkert til enhver bolig. Produkterne kan bruges på tværs af rummene, og flere af produkterne har mere end bare én anvendelsesmulighed, hvilket er med til at understøtte begrebet om bæredygtighed. Det lækre design og de flotte farver, som fungerer på tværs af årstider og trends, gør produkterne langtidsholdbare og stilsikre. Tænk Slow Fashion ind i din boligindretning som modsvar til "køb og smid væk" kulturen. Køb nogle ekstra lækre tekstiler, med lang levetid, så vi sparer på jordens ressourcer, og skåner vores miljø for unødig udledning af CO2. Slow Fashion startede oprindeligt i tøjindustrien, men har siden bredt sig til boligen. Det er det By LOHN produkterne er kendt for. Det sikrer dig hverdagsluksus i lang tid, da kvaliteten er i top. Klik ind og find dine By LOHN favoritter her hos Gstyle.dk