Plakater/Rammer

Plakater og posters til hjemmet

Stilfulde plakater til din indretning. Stort udvalg af plakater og posters. Du finder plakater med Danmarkskort, Grafiske plakater, Plakater med planter. Udsmyk dit hjem med smukke og stilfulde plakater, som gør rummet hyggeligt og giver en fantastisk atmosfære. Skab den perfekte stemning i din bolig med plakater, som afspejler din personlighed. Måske en plakat med sjove citater, som gør dig i godt humør. Bring naturen ind i indretningen med en skøn plakat med planter.

Plakater med skandinavisk og nordisk design

Udsmykning af væggene gør meget for indretningen i et rum. Møbler, lamper, vaser, planter, tæpper og andet boliginteriør er alle med til at bestemme stemningen i et rum. Men uden udsmykning af væggene, kan et rum komme til at synes tomt og som om der mangler noget. Her kan billeder og plakater på væggene være den afgørende forskel for, om rummet ser helt færdigt ud. Der findes mange forskellige måder at udsmykke sine vægge på, og plakater er bare én af dem. Der er rigtig mange forskellige slags plakater at vælge imellem - plakater som giver et ekstra touch til din indretning. 

Plakater med reference til hvor du bor, eller hvor du kommer fra, er vældig populære. Det er blandt andet et kort over vores skønne Danmark eller de sjove by-plakater. Grafiske plakater og plakater med planter hitter også stort indenfor boligindretning.

Du kan også vælge at bringe dansk design ind din bolig ved hjælp af de skønneste Brainchild plakater.

Blomster og grønne planter giver ro og hygge i din indretning. Her kan du slå 2 fluer med et smæk - plakater med planter. Vi har et stort udvalg af flotte og stilfulde plakater med planter.

Hos Gstyle.dk finder du et stort udvalg af plakater med forskellige motiver og farver. Der er plakater med mørke farver, plakater med lyse farver, plakater med sort/hvid motiv. Du finder ligeledes nogle virkelig lækre plakatrammer til dine nye flotte plakater. En flot plakatramme giver lige det sidste pift til din plakat.

Giv dine plakater et flot eksklusivt look med plakatrammer.

Vi har altid gode tilbud på design plakater. Det behøver ikke være så dyrt at udskifte dine plakater på væggen. Det er muligt at forny og hele tiden have de moderne plakater. Indret din bolig med smukke plakater.

Skab liv i din bolig med flotte plakater på væggen. Vi har stilrene plakater, grafiske plakater - plakater til stuen, plakater til børneværelset, plakater til køkkenet - plakater til alle husets rum.

Plakat designs i limited edition, grafiske plakater, plakater med tekst, plakater med retro motiv, moderne plakater - køb dine design plakater online hos Gstyle.dk

Humor i indretningen

Du kan skabe stemning og atmosfære i din bolig ved hjælp at plakater og udsmykning på væggene. Det er med til at skabe en bestemt stil i boligen, alt efter hvad du ønsker.

Du kan tilføre en masse humor ved hjælp af nogle skønne citat plakater. Blandt andre med de sjove og populære plakater fra HIPD. De får med sikkerhed smilet frem på læben. 

Inviter naturen indenfor

Planter er en af tidens største tendenser i øjeblikket. Med et par skønne plakater med plante- og eller bladmotiver slår du to fluer med ét smæk. Du bringer naturen indenfor, og får skabt sjæl på væggen og til rummet. Natur er med til at give ro, også selvom det blot er et billede eller en plakat med naturen afbilledet. 

Plakater med blomster og planter er med til at skabe liv og tilføje farve til din bolig. Så find dine favorit plakater med blomster og planter, og få liv og sjæl i boligen.

Dansk design i indretningen

Dansk design vil altid være en klassiker at have i boligen. Uanset om det så er en smuk og ikonisk stol fra Arne Jacobsen, en Hans Bølling træfigur, en lampe fra Verner Panton eller en af de smukke plakater fra Brainchild. 

Brainchilds design plakater er med sine motiver af nyfortolkninger af danske designklassikere, både sjove og stilfulde. Plakaterne med de nyfortolkede motiver har tydelige referencer til de danske klassikere som Flowerpot, Svanen, Ægget, Myren, Koglen og Bamsestolen, som de mest kendte. 

En perfekt måde at få dansk design ind i boligen på en billig måde.

Lav en hel plakat- og billedvæg

Hvis du rigtig vil lave et statement i din indretning, kan du lave et hel væg klistret til med plakater og billeder. En stor collage som virkelig vil danne fokus i rummet. Du kan vælge, at lave et mix mellem personlige fotos og stilfulde plakater, eller holde dig til kun at bruge forskellige plakater. Du kan f eks holde dig til plakater fra ét udvalgt mærke som Brainchild, og virkelig sætte stil på din plakatvæg. Det vil helt sikkert blive bemærket af folk, der kommer på besøg i din bolig. 

Du kan vælge, om din billedvæg udelukkende skal være med plakater i lyse farver, plakater i mørke farver, plakater i sort/hvid eller om det skal være mere farverige plakater, der skal pryde netop din væg. Herudover gør det en utrolig forskel, hvilken slags ramme du bruger til dine plakater. Hvis du vælger sorte rammer, indrammer det dine plakater med stor kontrast til baggrunden. Hvis du derimod vælger lyse trærammer, vil du få et blødere udtryk, hvor plakatens motiv, vil stå tydeligere frem. 

Du kan hele tiden forny din bolig, ved at købe et par nye plakater til din indretning. Det behøver ikke at være dyrt, at lave boligfornyelser. Nye plakater kan gøre en stor forskel for små penge. Her kan du gå på udkig efter moderne plakater, stilfulde plakater, grafiske plakater, plakater med danmarkskort, plakater med blomster og planter, plakater med tekst og de populære design plakater. Gå på opdagelse og find dine favoritter her på Gstyle.dk.