By Nord sengetøj

Luksuriøs komfort med By Nord

Elsker du luksus og høj kvalitet, så vil du helt sikkert elske sengesættene fra By Nord. De er lavet af OEKO-Tex®  100 certificeret økologisk bomuld i en tæt percalevævning, som gør, at det holder i mange år frem. En enzymvask har gjort stoffet endnu blødere og tilføjet et strejf af diskret luksus. Sengesæt fra By Nord giver dit soveværelse et dejligt udtryk, så du vågner frisk op, og er klar til at tage fat på en ny skøn dag. Åndbart og blødt sengelinned fra By Nord.

Luksus til dig og din nattesøvn

En god nattesøvn har utrolig stor betydning for vores generelle overskud og velvære. En god nattesøvn af meget afgørende for vores velbefindende. Hvis man bare får sin nattesøvn, så kan man næsten klare alt i løbet af dagen. Men hvis man til gengæld ikke har sovet særlig godt, så er man ofte ikke helt så klar, på alt for mange udfordringer i løbet af dagen. By Nord vil gerne være medvirkende til, at du vågner op frisk og udhvilet. Vågn op veludhvilet i det sprøde og åndbare sengesæt fra By Nord. Sengesættene er lavet af OEKO-Tex 100 certificeret økologisk bomuld i en tæt percalevævning. Det er en tæt vævning, som giver dig et slidstærkt, åndbart og sprødt sengesæt.

Det er sengelinned som kan holde i mange år fremover. Sengesættene har fået en enzymvask, som har forstærket den ekstra bløde fornemmelse - stoffet er gjort endnu blødere og tilføjet lidt ekstra luksus. By Nord sengesæt giver dit soveværelse et dejligt og roligt udtryk, så du vågner frisk op, klar til at tage fat på en ny dag.

Med By Nord sengesæt kan du nyde det afslappede udtryk og komforten, som tidløst sengetøj giver. Du kan køre den rene stil med ens sengetøj eller du kan mixe og matche imellem de forskellige farver. Få den komplette følelse af luksus, som kun en percalevævning giver.

Få en fredfyldt nattesøvn i lækkert blødt sengesæt fra By Nord. Det er smukke, tidløse og rolige nuancer i luksuriøst blødt stof. Både dynebetræk og pudebetræk lukkes med kuvertlukning. Få et soveværelse der udstråler diskret luksus og en afslappet stemning - præcis hvad du har brug for, når du skal sove.

By Nord sengesæt i høj kvalitet

Det eksklusive By Nord bringer en skøn afslappet æstetik og indbydende luksuriøs komfort til dig og dit soveværelse. Sengesættene fra By Nord er fremstillet i certificeret økologisk bomuld. Farverne er alle holdt i skønne douce nuancer for at forstærke den rolige og luksuriøse fornemmelse. Det er smukt og behageligt sengetøj i åndbart materiale, som hjælper dig med at vågne frisk og veludhvilet et en god nattesøvn. By Nord laver sengesæt i almindelig størrelse og med dynebetræk, der har ekstra længde.

By Nord står bag en eksklusiv sengetøjs kollektion lavet i et tidløst og klassisk design. Det er sengetøj, som enhver ønsker at ligge i. Sengetøj er ikke bare sengetøj, og dit valg af sengetøj kan have stor betydning for, hvor godt du sover om natten. Dit sengetøj bør være af høj kvalitet, der lader huden ånde. By Nord sengesæt er lavet af åndbart materiale. Det er lækre og bløde sengesæt, som er med til at give dig god velvære. 

Lækkert sengetøj er vigtigt for en god nattesøvn. Blødt og lækkert sengetøj kan gøre din nattesøvn god, hvorimod et stift og kradsende sengesæt ikke er særlig godt for din nattesøvn. Sengesæt fra By Nord er kvalitets sengetøj, som holder i mange år. Det er luksuriøs komfort til dig og din nattesøvn.

Personlig stil i soveværelset

Med lækkert sengesæt kan du skabe en helt personlig stil i soveværelset. By Nord sengesæt kan mixes lidt på kryds og tværs, hvilket kun giver det yderligere charme og karakter. Du kan sætte sættene sammen som du synes. Alle sengesættene fra By Nord er i skønne rolige douce nuancer, så de er nemme at mixe. Men du kan naturligvis også bruge samme serie, så du får et flot og gennemført look i dit soveværelse.

Skal der være smukke rolige farver i dit soveværelse, så er By Nord sengesæt helt klar. Sengesættene er i de smukkeste rolige nuancer, som udstråler den rolige fornemmelse, der skal være i soveværelset. Indret gerne dit soveværelse med lidt pynteting evt. i form af nogle skønne træfigurer. Bring naturen ind i soveværelset med en smuk evighedsbuket, som kan stå i en flot vase på en hylde. Den smukke evighedsbuket kan evt. kombineres med en flot lysestage eller måske et duftlys, hvis du godt kan lide den aromatiske og afslappende duft fra lyset. Hold stilen og indretningen i rolige nuancer, da det er med til at skabe den ro og stemning, som også er godt for en god nattesøvn.