Sofaborde - Rulleborde

Moderne sofaborde og rulleborde

Stuen er hjemmets hyggerum, derfor er det vigtigt at vælge det perfekte sofabord, der passer ind i din indretning og til din personlighed. Alle stuer er ikke ens - nogle vil gerne have små runde sofaborde, mens andre gerne vil have tunge og massive sofaborde. Se vores udvalg af sofaborde, rulleborde og sideborde - vælg det bord, der passer bedst til din indretning og dine behov. Gør hjemmet og stuen hyggelig med et sofabord i lækkert design.

Sofaborde, sideborde og rulleborde i lækkert design

Skab stil, personlighed og masser af hygge i din stue med et nyt lækkert sofabord, sidebord eller måske et rullebord. 

Sofagruppen er som bekendt tit samlingspunktet om familiehygge. Det er her du skaber oasen af hygge i din stue. Det er rundt om sofabordet, at familien kan samles til en god film, lidt fredagshygge med slik og andre godter. Sofabordet er et vigtigt møbel i stuen, derfor skal du have det perfekte sofabord, som passer ind i din stil og indretning. Et sofabord der passer til din personlige smag og dine behov.

Skal det være et let og elegant sofabord - rundt eller firkantet. Skal bordet have skrå træben, eller måske stålben. Passer det bedst med et massivt og tungt sofabord til lige din indretning og dine behov. Gå på opdagelse i udvalget og se om, dit næste sofabord er her.

Søger du måske et lille sidebord, der skal stå ved siden af din yndlings lænestol. Et sidebord skaber hygge og god stemning. Et sidebord er som oftest et let og elegant lille møbel, hvor du kan have lidt nips til at stå på. Måske du mangler et sidebord når du skal læse avisen - et sidebord, hvor du kan have din læselampe til at stå på. Skab et hyggeligt hjørne med din lænestol og et sidebord.

Det kan også være at du er på udkig efter et rullebord. Rullebordet er blevet utroligt populær. Der findes efterhånden rigtig mange modeller af rulleborde. Igen alt afhængig af hvilken smag og stil du har i din indretning - skal bordet være let og elegant, eller må det godt syne af lidt mere. Skal det være rullebord fra Norman Copenhagen eller måske et rullebord fra House Doctor. Hvad er din stil, og hvilket behov har du.