House Doctor Tasker og Punge

Moderne House Doctor tasker og punge

Shop de smukke tasker og punge fra House Doctor. Rummelige tasker, små tasker eller clutches, strandtaske, picnic taske eller måske en køletaske til at holde dine drikkevarer og madpakker kolde i. Behovet er forskelligt fra dag til dag. Men tasker har vi brug for. Hvad er dit behov for en taske?

Mangler du en shopping taske eller en køletaske

Gå på opdagelse i taske-universet fra House Doctor. House Doctor er kendt for stilrent design og lækker kvalitet, så du gør ikke et dumt køb her. Hvilket behov har du for en taske i dag - mangler du en flot lækker og praktisk taske til strandturen. Eller mangler du måske den smukke og stilrene gå-i-byen-taske. 

Vi er alle forskellige og vi har forskellige behov og ønsker. Nogle vil gerne have en hverdagstaske i stof eller kanvas, mens andre kun vil have tasker i skind. Er du forælder til et mindre barn, er der nok også et større behov for at tasken er godt rummelig, så du kan have plads til bleer, et par ekstra bukser til barnet. Er du teenager er du måske på udkig efter en clutch i stedet. Clutchen er en kombination af en taske og en pung og fåes i flere størrelser og materialer.

Elsker du at komme på tur ud i naturen vil en picnic-taske - køletaske nok være et hit. Hvem siger at en køletaske skal være tung og firkantet med faste sider. House Doctor har designet en virkelig flot køletaske i stof/bomuld. En smart køletaske i lækkert design når du skal på stranden eller på skovtur.