Spring Copenhagen Lysestager

Klassiske og moderne lysestager

Mix det klassiske med det moderne. Spring Copenhagen står for virkelig smukke og klassiske designs indenfor brugskunst og boliginteriør. Klassiske look som har fået masser af liv - dansk design i verdensklasse. Det smukke interiør fra Spring Copenhagen er det nye klassiske - og du vil elske det.

Stilrene og hyggelige lysestager

Hvem elsker ikke levende lys, hygge i sofaen med et tæppe og en kop varm kaffe eller kakao. Levende lys er indbegrebet af hygge i Danmark. En blæsende efterårsaften kan lige pludselig blive mega hyggelig, når der bliver tændt lidt stearinlys. Benene godt op i sofaen og så krybe ind under det dejlige tæppe.

Hygge ved stearinlysets skær er meget dansk. Mange har forgæves forsøgt at beskrive det danske ord "hygge" til udlændinge. Når vi siger hygge, er det en selvfølge, at der hører hyggebelysning til i form af levende lys.

Klassisk og moderne design

Sætter du pris på flot design, og vil du gerne have det hele til at passe sammen, så vil du helt sikkert elske lysestagerne fra Spring Copenhagen. Caravel lysestagen fra Spring Copenhagen er virkelig det ypperste, når vi snakker om lækkert design. Lysestagerne er så utrolig smukke, og der er virkelig kælet for detaljerne. Det er design af høj kvalitet. Kvalitetsprodukter med lang levetid.

Spring Copenhagen Caravel lysestagerne er perfekte til designkenderen, der foretrækker interiør med kant, karakter og en unik historie indlejret i sit design. De smukke Spring Copenhagen lysestager giver masser af særpræg og varme til dit hjem. Lysestagerne er perfekte både til spisebordet eller vindueskarmen.

Sæt stemningen med de dekorative og ikoniske lysestager fra Spring Copenhagen. Levende lys gør noget ved stemningen, mens du selv skaber stilen med dit valg af lysestage. Find din nye yndlings designlysestage her.

Indret med stilfuldt design

Vi kender nok alle følelsen af, at vi gerne vil have et stilfuldt hjem, som samtidig oser af hygge og god stemning. Det er ikke altid lige nemt at indrette hjemmet. Det er de små ting og detaljerne, som ofte har den afgørende faktor, når den gode stemning og atmosfæren skal være der. Et hjem kan komme til at blive for stilrent, hvor det mangler lidt charme og hygge. Men der skal faktisk ikke så meget til for at du får den eftertragtede varme ind i indretningen. De smukke pynteting i træ, gør virkelig underværker for din indretning. Det kan også være et smukt pyntefad i træ til det store spisebord. Lige så snart du bringer lidt natur ind i indretningen, sker der noget godt med hyggen.

Spring Copenhagen har også noget virkelig skønt køkkentilbehør, så køkkenet også let kan blive indrettet med stilfuldt design. Der kan bl.a. nævnes Spring Copenhagen vinprop, som både er funktionel og meget smuk. En vinprop med mange flotte detaljer. Derudover kan der også nævnes den flotte Spring Copenhagen Klods Hans bordskåner, som du helt sikkert også vil elske.

Vi kan kun anbefale at tage Spring Copenhagen med i din indretning - uanset om det er stuen, køkkenet eller værelset. Du får indrettet hjemmet med stilfuldt design.