Adventsstager

Adventsstager til julehyggen

En af de gode gamle traditioner ved julen er, at der hver søndag bliver tændt et nyt lys i adventsstagen. Det er så hyggeligt - en dejlig juletradition. En juletradition som hele familien samles om og hygger sig ved. Adventsstager som skaber glæde og julehygge.

Stilfuld adventsstage - klassisk adventsstage

De fire adventssøndage - det er så hyggeligt og så dejlig en juletradition. En tradition som hele familien samles om, når der skal tændes lys i adventsstagen. Nogle laver deres egen adventskrans og andre køber en adventsstage. Der findes efterhånden mange forskellige udformninger af adventsstager. Har du for travlt til at lave adventskransen helt fra bunden af, så er det okay at snyde lidt og købe en af de mange smukke og dekorative adventsstager online her.

Skal det være en adventsstage med en nisse på, skal det være en guldfarvet adventstage, måske en rustik adventsstage, en rund adventsstage eller måske en firkantet adventsstage - der findes et utal af forskellige udformninger på en adventsstage. Fælles for alle adventsstager er, at de skaber den dejlige og hyggelige julestemning. 

Flotte adventsstager som passer perfekt ind i din boligindretning. Uanset om du er til den røde jul med masser af nisser i alle hjørner, eller du er til den minimalistiske jul med de sorte og grålige farver, så har vi lige den perfekte adventsstage, der passer til dit hjem. 

Julen er en fantastisk tid - en højtid som samler familien. Julen er indbegrebet af hygge og samvær - hver aften er der gang i de levende lys på bordet og i vindueskarmen. Det hjemmebagte bagværk er stillet frem. Og der er naturligvis tændt lys i den flotte adventsstage.

Bliv inspireret og find din favorit adventsstage her.