Pernille Corydon

Feminine smykker af høj kvalitet

Smykker fra Pernille Corydon er kendt for et stilrent og elegant look. Smukke feminine smykker af høj kvalitet. Stilrene smykker som både kan bruges hver for sig og du kan kombinere dem på kryds og tværs. Den danske smykkedesigner Pernille Corydon har virkelig fået slået sig godt fast inden for smykkeindustrien. Hun er kendt for fine enkle kreationer, som passer til det stilrene udtryk. Pernille Corydon skaber fine og enkle smykker med kant.

Tilføjet til kurv!
Unik og virkelig smuk sølvring fra Pernille Corydon. Fyldig Paris ring fra Pernille Corydon
Tilføjet til kurv!
Dekorativ Bali sølvring fra Pernille Corydon. Ring med motiv af solen
Tilføjet til kurv!
Unik Flare ring i sølv. Pernille Corydon Flare fingerring
Tilføjet til kurv!
Enkel og fin sølvring fra Pernille Corydon. Feminin lille Pernille Corydon fingerring

Det perfekte smykke fra Pernille Corydon

Pernille Corydon smykker er simpelthen så smukke. Smykkerne er feminine og elegante - stilrent udtryk med de fine rene linier. Smykkedesigner Pernille Corydon skaber smykker, hvor det overflødige er skåret væk, så du står tilbage med et smykke, som siger det hele i selv.

Fællesnævneren for Pernille Corydons smykker er de stilrene, enkle og geometriske linier. Hver enkelt smykke har sit eget look - måske en fin lille sten, måske smykket har en mat overflade eller formen er helt sin egen. 

Kollektionen fra Pernille Corydon er så elegant og feminin - find det perfekte smykke, som fuldender dig og dit look. Du kan bruge smykkerne både til hverdag og til den fineste fest - det enkle design passer til alle lejligheder.

Smykkerne er af høj kvalitet og samtidig til en pris, hvor det ikke gør ondt i pengepungen. Det perfekte smykke gør noget godt for dig og din fremtoning. Et smykke kan være med til at styrke selvtilliden, og når selvtilliden er i top, så stråler du også mere og din fremtoning skinner mere igennem.

Gå på opdagelse i smykke-universet og find lige præcis det Pernille Corydon smykke, som er helt perfekt til dig.

Smykker fra Pernille Corydon

Den danske smykkedesigner er helt tydeligt inspireret af livet og alle de forskellige oplevelser og indtryk, som man finder på sin vej. Pernille Corydon designer selv hvert enkelt smykke i hendes kollektioner. I designarbejdet bearbejder hun de forskellige indtryk både fra hverdagslivet og fra rejser og får dem omdannet til former og indledende skitser.

Smykkerne fra Pernille Corydon er fremstillet af rent sterlingsølv (925). På nogle af smykkerne er der tilføjet smykkesten. Nogle er oxideret, mens andre er forgyldt. Som en ekstra forbrugersikkerhed bliver kvaliteten af ædelmetallerne løbende testet af den danske ædelmetalkontrol. Derudover er alle smykkerne fra Pernille Corydon naturligvis nikkelfri.

Om smykkedesigner Pernille Corydon

Den danske smykkedesigner er oprindeligt fra Kerteminde på Fyn. Pernille har altid vist interesse for håndværk, og igennem årene blev hendes helt unikke talent kun mere og mere tydeligt. I 2007 begyndte hun at designe smykker.

Pernille siger selv, at skabelsen er hendes store lidenskab. Hun ser konstant nye muligheder og former. Pernille har altid haft en klar reference og forbindelse til den skandinaviske enkelthed. Hendes passion er at skabe fine og enkle smykker med kant. Hun omfavner naturen og opfanger de forskellige former - på den måde skabes hendes smukke kollektioner.

Pernille Corydon har virkelig fået sit navn sat fast inden for smykkeindustrien. Hendes smykker sælges gennem mere end 600 forhandlere i 20 lande.

Den perfekte smykkegave

Er du på udkig efter den helt perfekte smykkegave, til en du holder af? Smykkerne fra Pernille Corydon er klassiske med et moderne twist. Det er feminine smykker, som emmer af stil og elegance. Smykkerne kan bruges hver for sig, men du kan også kombinere dem. Smykkerne passer til kvinder i alle aldre, og du kan bruge dem både til hverdag og til fest. Hvem skal forkæles med den perfekte smykkegave. Gå på opdagelse i smykkeuniverset af Pernille Corydon armbånd, halskæder, fingerringe og øreringe.