Køkken med personlighed

Køkken med personlighed

Du kan gøre dit køkken personligt på mange forskellige måder. Det vigtigste er, at du fylder det med de ting, der betyder noget for dig, og gør dig glad. Ting der vækker glæde, og ting som du bliver glad af at kigge på.

 

Hylder til praktik og hygge

Her hos Gstyle.dk har vi mange flotte og lækre hylder. En hylde på væggen i køkkenet skaber ekstra opbevaringsplads i køkkenet og rydder køkkenbordet. Brug hylder til at stille flotte opbevaringsglas med mel, sukker, morgenmadsprodukter, nødder og frugtstænger. Det er dejligt at have de ting lige ved hånden, når du står i køkkenet, og praktisk at de kommer væk fra køkkenbordet, så det bliver mere ryddeligt, og giver dig mere prep space på køkkenbordet. Samtidig ser det lækkert og stilfuldt ud, at have glassene til at stå fremme. 

 

Indendørs urtehave

Du kan og vælge at lave din helt egen indendørs urtehave på en par hylder i køkkenet. Udvælg dig dine favorit krydderurter, og plant dem i smukke urtepotter og lad dem stå og sende friske grønne vibes ud i dit køkken. 

 

Smuk belysning

Belysning i køkkenet er særlig vigtig. Det skal være praktisk, men må samtidig gerne se lækkert ud. En par flotte lamper over køkkenbordet giver et flot touch på stylingen af køkkenet. Et par flotte lampefatninger, med en smuk glødepære i, giver gode arbejsbetingelser, og ser samtidigt lækkert ud. Man kan også vælge et alternativ til loft lampen, ved at vælge et par vægmonterede lamper skaber du et anderledes og lidt mere moderne udtryk. 

 

Lækkert køkkentilbehør

Du kan personliggøre dit køkken med lækkert køkkentilbehør.Vælg nogle lækre farver eller unikke former og sammensæt dit køkkentilbehør, så det passer ind i din stil og dit hjem. 

Det handler om at finde nogle lækre ting, som smukke at have til at stå fremme. Det behøver ikke nødvendigvis at være på køkkenbordet, men på en flot hylde eller i et smukt vitrineskab kommer tingene flot til deres ret, samtidig med at de står lige ved hånden.

En lækker termokande hvori du kan servere god kaffe i smukke rustikke krus, skaber både stemning og personlighed. 

Flotte skærebrætter i smukt udformet træ giver altså bare et bedre udtryk end de almindelige af plastik. Det samme gælder for tekstilerne i dit køkken. Det er virkelig værd at give lidt ekstra for at få smukke køkkentekstiler, frem for de almindelige kokkeviskestykker og kedelige karklude. Fuldend looket i køkkenet med en flot sæbedispenser og en flot bæredygtig opvaskebørste.

Her hos Gstyle.dk finder du mange lækre produkter, der kan gøre dit køkken både lækkert og personligt.