Velvære på badeværelset

VELVÆRE PÅ BADEVÆRELSET

Badeværelser i dag, må gerne udstråle luksus og velvære. De skal være lækre og have en god atmosfære. Der må gerne være fyldt med spræl og personlighed, og man kan tage nogle mere vovede valg, end man gjorde tidligere. 

Badeværelset behøver bestemt ikke at være kedeligt - vælg en vovet klinke eller en unik farve på væggen. Vælg badeværelsestilbehør der komplimenterer farverne i rummet. Det skaber stil og personlighed. Har du valgt at male væggene i en smuk forest green farve, så lad dine tekstiler have samme nuance. Det gælder både håndklæder, vaskeklude og bruseforhæng.

 

Bring naturen og varmen ind i dit badeværelse

Nogle badeværelser kan godt virke kolde, især hvis man har hvide klinker. Du kan sagtens bringe varme ind, ved blot at udskifte små ting i indretningen af rummet. Vælg naturmaterialer som træ, når varmen skal findes frem i rummet. En smuk og stilfuld håndklædeholder og toiletrulleholder i det smukkeste træ, kan hurtig tilføre varme og hygge. Vælg også en smuk vasketøjskurv i naturflet i stedet for en kedelig en af plastik. Derudover er det næsten et must-have, at have nogle små kurve og krukker til opbevaring af smykker, hårpynt, neglelakker og alle andre småting, som hører hjemme i badeværelset. 

Det vil tilføre enormt meget hygge og varme til dit badeværelse. 

 

Personlig velvære

Udtrykket på badeværelset bliver helt gennemført, hvis du vælger dine plejeprodukter i flot og klassisk emballage. Vælg nogle gode produkter, som er gode for din hud og dit hår. Det giver dig en følelse af spaophold hjemme i dit eget badeværelse. Vælg f.eks. produkterne fra Meraki. Deres flotte emballage indeholder super lækre produkter. De har alt fra håndsæbe, til håndlotion til velduftende duftlys og duftfriskere.

Udstil dine smukke produkter på en flot og stilfuld hylde, så du får glæde af de lækre produkter hver dag.

 

Skru op for den hyggelig atmosfære

Den hyggelige atmosfære får et stort hak i vejret, hvis du tilfører nogle lækre levende lys og nogle friske grønne planter i smukke urtepotter. Du kan vælge nogle flotte og velduftende duftlys, smukke lysestager til kronelys eller måske et par LED bloklys. Det skruer op for både varmen og hyggen. 

Der findes mange grønne planter, der egner sig perfekte til at stå på badeværelset - heriblandt væddeløber, aloe vera, hjerte filodendron og guldpalme. Vælger du at have mange forskellige grønne planter i badeværelset, kan du ligefrem opnå en helt tropisk stemning. Hvis du ikke har grønne fingre, kan du selvfølgelig gå med det sikre valg og vælge en evigheds buket, som jo både er farverig og bæredygtig. 

 

Det sidste personlige pift

Giv badeværelset det sidste pift, ved at udvælge noget flot brugskunst. Det kan være en smuk vase, små fyrfadsstager til lys, små stilfulde træ figurer eller en flot plakat til væggen. Det tilfører en ordentlig mængde personlighed. vælg nogle små farverige glaskrukker med låg til at opbevare vatrondeller, vatpinde og hårpynt. På den måde kan du stadig se, hvad krukkerne indeholder, samtidig med at det er elegant og stilfuldt at se på. 

Selv små ændringer kan gøre en forskel. Jeg håber, at du er blevet inspireret til at gå i gang med at skabe din egen lille hyggelige oase på badeværelset.