Få volumen i dit hår

 

Læg glattejernet fra dig og få det store og vilde hår tilbage

Det er rigtig vigtigt at du mestrer at bruge en hårtørrer, da dette er en af vejene til det store og voluminøse hår. Flere piger er blevet alt for afhængige af deres glattejern, men nu er det tid til at slippe glattejernet derhjemme, og kun bruge det til at skabe ekstra fyldige krøller med god volumen.

Nogle af de glattejern man kan købe i dag er ideelle til at skabe krøller. Glattejernets plader skal kunne vippe. Du laver krøller med dit glattejern ved at vikle håret rundt om pladerne og trække glattejernet væk fra dig selv, så hele håret bliver påvirket af varmen.

 

Gode tips til at få stort og vildt hår

  • Uanset hvilken hårtype du har, kan du skabe volumen og fylde i håret ved at bruge et rensende conditioner produkt, som er specielt egnet til at øge dimensionerne i hvert hårstrå. Sådan et produkt er uundværligt i tyndt og fint hår, hvis du ønsker at skabe mere volumen.

 

  • Du kan skabe ekstra volumen med din hårtørrer ved at kaste hovedet fremover, så håret hænger ned foran dig. Blæs varmen fra hårtørreren op i håret nedefra - du kan evt. også bruge en softstyler. 

 

  • Volumensprayes og hårprodukter er også en nem og enkel måde at skabe volumen i håret. Disse produkter opbygger volumen i håret og skaber et rodet look, hvis man kører fingrene igennem håret og rusker lidt i det. Vi kan anbefale produkter fra Tigi Catwalk Your Highness serien - denne serie er specielt egnet til at skabe ekstra volumen. Køb den lækre og uundværlige sprayskum fra Tigi Catwalk Your Highness.

 

Klik her for at komme tilbage til "Gode råd og facts om styling, mærker og produkter"