En personlig gave til din mor

Hvis din mor elsker smykker ligesom jeg gør, så vil hun blive meget glad for Våga smykker. Våga laver både fingerringe, øreringe, armbånd og halskæder. Der er et kæmpe udvalg, så uanset om hun er til perler, tunge smykker, lette og elegante smykker, smykker i stainless steel, smykker med sten eller bling, så har vi smykket til hende.

 

Tænder du, at det skal være en halskæde, er der mange slags at vælge imellem. Det er super flot at sætte 2 kæder sammen. Og du kan sagtens kombinere guld med sølv. Sæt en lang kæde sammen med en lidt kortere kæde og wupti, så giver det et helt andet look. Selvom du bruger 2 kæder på samme tid, behøver det ikke være et tungt look. Lette kæder virker elegante, og du kan uden problemer bruge både 2 eller 3 kæder på samme tid.

 

Skal det måske være et armbånd? Armbåndene fra Våga er geniale. Du kan bruge armbåndene enkeltvis, men du kan også vælge at bruge 3-4 armbånd sammen på samme tid. Sæt gerne et mindre perlearmbånd, derefter et læderarmbånd med nister, så et lidt kraftigere perlearmbånd (måske med en anden form perler, end det lille perlearmbånd, du har yderst), og sidst kan du sætte et lidt tungere og kraftigere armbånd med glaskrystaller.

 

Derudover har du naturligvis også muligheden for at vælge imellem fingerringe og øreringe. Måske du tænker "Åh nej, min mor har allergi og kan ikke tåle smykker". Fortvivl ikke, for Våga har også smykker i stainless steel, og disse smykker er helt rene og derfor kan alle tåle at bære dem.

 

Jeg håber, du blev lidt klogere på, hvilken gave, der er den perfekte gave til din mor. Rigtig god shoppelyst :-)