Gode tricks til sommerhåret

 

Tricks til at holde håret fantastisk flot og sundt hele sommeren


#1 - Få trimmet de spaltede spidser

De spaltede spidser må ikke overtage dit hår, sørg derfor for at trimme dem jævnligt. Det er naturligvis forskelligt fra person til person og ens hårtype og udgroning - som udgangspunkt bør spidserne trimmes hver 2. måned. Hvis du sørger for at trimme håret jævnligt vil dit hår fremstå sundt og naturligt i længere tid.

 

#2 - Farvning af håret

Undgå helst at farve dit hår op til eller under sommermånederne. Undgå især at afblege dit hår. Solen har i forvejen en afblegende effekt på håret, så nyd solen og så vil dit hår blive naturligt lyst. Farvet hår reagerer hurtigere på solen end ikke farvet hår og vil således nemmere tørre ud.

 

#3 - Skift til en anden shampoo

Om sommeren oplever de fleste at håret tørrer ud. Dette kan forhindres ved at skifte til en shampoo, som har et UV filter og samtidig tilfører håret fugt. Med den rigtige shampoo vil håret føles blødt, glat og samtidig vil det være en del nemmere at style og styre igennem sommeren. Vi anbefaler Tigi Catwalk Your Highness Elevating shampoo. Køb Tigi Catwalk shampoo billigt hos Gstyle.dk.

 

#4 - Husk balsam og hårkur

Sørg for at håret er sundt og levende ved at give håret en lækker dybdegående hårkur. Sørg for at vælge en hårkur, som tilfører fugt til håret. Vi kan anbefale Kevin Murphy hårkur Born.Again. Altid gode tilbud på Kevin Murphy hårkur her.

 

#5 - Sæt dine varmeredskaber på pause

En af de absolut værste ting for dit hår, er føntørrer, glattejern og krøllejern. Disse varmeredskaber er specielt skadelige om sommeren, idet de gør håret ekstra tørt. Så når du går ud i solen vil håret få endnu en hård omgang varme og sol. Lad i stedet håret lufttørre og prøv at eksperimentere med hårets naturlige struktur. 

 

Klik her for at komme tilbage til "Gode råd og facts om mærker og produkter"