Husk at pleje håret om vinteren

 

Smukt og velplejet hår - også om vinteren


Sommer eller vinter - ligemeget hvilken måned vi er i, skal vi huske at pleje vores hår mod de ydre påvirkninger. I de kolde vintermåneder har håret brug for ekstra pleje, idet vi går fra iskold luft til varme stuer nogle gange i løbet af dagen. Når vi kommer indenfor i varmen tørrer håret ud. 

Når der skal vælges hårprodukter, som skal hjælpe os igennem vinteren er det vigtigt, at vi vælger hårprodukter, som er specielt egnet til ens hårtype. Jo mere vi plejer håret om vinteren, jo mindre uregerligt og statisk bliver håret.

 

Undgå elektrisk hår

Vinterens luft indeholder ikke lige så meget vanddamp som om sommeren, og det er derfor nemmere at håret bliver ladet med statisk elektricitet om vinteren. Du kan undgå statisk elektricitet ved at bruge en lækker balsam når du vasker håret - vi anbefaler Hydrate-Me.Rinse fra Kevin Murphy, som er en lækker parabenefri conditioner velegnet til hår, der har brug for ekstra fugt. Den plejer og genopbygger ligeledes håret. Køb Kevin Murphy Hydrate-Me.Rinse billigt hos Gstyle.dk

 

Klik her for at komme tilbage til "Gode råd og facts om styling, mærker og produkter"