Tips til hvordan du bruger dit glattejern

 

Smart og glansfuldt look med dit glattejern


Få her nogle gode tips til, hvordan du beskytter dit hår bedst muligt ved brugen af et glattejern

  • Husk altid at glattejernet er helt rent. Dels fordi dit glattejern vil holde længere, og dels fordi det vil kunne give dig et flottere hår, da det varmer jævnt over hele varmelegemet. Hvis du har brugt dit glattejern efter der er tilført enten et stylingprodukt eller et varmebeskyttende hårprodukt, er det altid en god idé at rense det efter brug for at undgå produktrester på pladerne.

 

  • Vi anbefaler, at du altid bruger et varmebeskyttende hårprodukt, som sprayes i håret inden glatning. Denne spray er også med til at  give et mere sundt og glansfuldt look. Dit hår kan blive tørt og skadet hvis du ofte bruger et glattejern, medmindre du sørger for at anvende en god varmebeskyttende spray. Hos Gstyle.dk kan vi bl.a. anbefale "Damage.Manager" fra Kevin Murphy eller "Sleek Mystique - Haute Iron Spray" fra Tigi Catwalk. Køb dit varmebeskyttende hårprodukt billigt online hos Gstyle.dk og spar mange penge.

 

  • Der er et gammelt ordsprog, som hedder at øvelse gør mester. Det samme er gældende, når du skal bruge et glattejern. Ingen er perfekt til alting første gang. Hvis du kører glattejernet for hurtigt igennem håret, bliver håret ikke glat. Kører du glattejernet for langsomt igennem håret, er der risiko for, at du brænder hårstråene. Det tager tid at finde den fart og varme, som passer bedst til ens eget hår. Hav tålmodighed - du skal nok lære det.

 

  • Når du skal glatte dit hår, skal du starte fra hårrødderne og arbejd dig mod spidserne. Pas på du ikke brænder din hovedbund eller håret, når du glatter håret - glattejernet bliver meget varmt. Del håret op i sektioner og start helt ved hovedbunden og kør derefter helt ud til spidserne. Del håret op i små sektioner. Jo mindre sektioner du vælger at glatte af gangen, jo flottere bliver resultatet. Hvis du tager en større sektion af hår, er det begrænset hvor stor en effekt varmen har i hele sektionen. Jo mindre sektioner, des glattere hår. Så vil du få et flot og glat hår fra rod til spids.

 

  • Det anbefales, at du venter med at bruge stylingprodukter i håret, før du er færdig med at glatte håret med dit glattejern. Dog med undtagelse af et varmebeskyttende hårprodukt, som vil være en god beskyttelse af håret under selve glatningen.

 

  • Brug samme tryk under hele glatningen, det vil give det bedste resultat. Husk blot at du må ikke presse - det er varmen, som former dit hår, og ikkke hvor hårdt du presser med glattejernet. For at opnå et ensartet look i hele håret, skal du køre med samme hastighed fra hårroden til hårspidserne.

 

  • Efter glatningen kan du evt. bruge en letvægts serum til at give håret yderligere glans og en antikrus effekt. Vi kan bl.a. anbefale "Sleek Mystique - Blow Out Balm" fra Tigi Catwalk. Når håret er glattet skal der kun bruges en lille smule stylingprodukt, uanset om du vælger en hårspray eller et serum. Køb dine stylingprodukter billigt online hos Gstyle.dk og spar mange penge.

 

  • Hver gang du har brugt dit glattejern, skal det renses. Lad det køle ned og rens derefter pladernes overflade med et stykke stof, så er glattejernet klar til brug næste gang.

 

Ovenstående er nogle gode tips. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Gstyle.dk - vi står parat til at hjælpe dig.

 

Klik her for at komme tilbage til "Gode råd og facts om styling, mærker og produkter"