Gorgeous - stylingredskaber

 

Stylingredskaber billigt online

Glamorøse Gorgeous stylingredskaber


En af favoritterne fra Gorgeous er den nye bølgetang Wave, som giver bløde, sexede og naturlige bølger - et af tidens looks, som er let og anvendeligt! Bølgerne kan bruges til hverdag og fest, enten som casual look eller til at skabe et glamorøst aftenlook.

 

Med Gorgeous Wave kan du nemt og enkelt lave smukke bølger, som holder. Du trykker håret mellem pladen og de keramiske bølgeelementer for at opnå bølgeeffekten. Oplev hvor hurtigt du kan ændre dit look.

 


En klassiker blandt stylingredskaberne er naturligvis glattejernet - Gorgeous Noir Styler er et lækkert glattejern i et nyt og mere strømlinet design. Glattejernet har en temperaturkontrol, som giver dig fuld fleksibilitet til hvilken som helst hårtype. Dette glattejern har næste generations varmeelementer, dobbelt mikrosensorer, syreafstøttende og anti-alkaliske turmalin-plader, som gør stylingen problemfri. Slip for at dit hår bliver helt elektrisk med dette glattejern.

 

Et vigtigt hårprodukt - varmebeskyttende spray!

Husk altid at bruge en varmebeskyttende spray inden du begynder at bruge dette stylingredskab. En varmebeskyttende spray beskytter håret mod varmeskader, indkapsler den naturlige fugt i håret, og efterlader det silkeblødt og blankt. Hvis du ofte bruger et varmeredskab, kan dit hår blive meget tørt og skadet medmindre du sørger for at anvende en god varmebeskyttende spray. Hos Gstyle.dk kan vi bl.a. anbefale "Damage.Manager" fra Kevin Murphy eller "Sleek Mystique - Haute Iron Spray" fra Tigi Catwalk. Køb det billigt online hos Gstyle.dk og spar mange penge.

 

Klik her for at komme tilbage til "Gode råd og facts om styling, mærker og produkter"