Bevar det fyldige og volumiøse hår om sommeren

 

Skab mere volumen i håret


Vi har nok alle prøvet når ens hår bare klasker ned langs hovedet og bestemt ikke fremstår fyldigt og voluminøst - læs her hvorfor du ikke bør bruge dine håndflader og fingerspidser til at skabe volumen i håret.

 

Få fingrene væk fra håret. Mange begår den klassiske fejl, at forsøge sig med at skabe ekstra volumen ved at køre håndflader og fingerspidser igennem håret - men det er bestemt ikke løsningen.

 

I løbet af dagen vil du svede ud gennem håndfladerne, samtidig med at du rører ved mange forskellige ting som f.x. bøger, kuglepenne, tastaturet og mange andre ting. Snavs fra alle disse ting som du rører ved i løbet af dagen og svedige håndflader, er ikke løsningen til at skabe volumen i håret - tværtimod.

 

Hvis du puffer op i håret med de fedtede og snavsede håndflader, vil du overføre snavs og fedt til dit hår. Voluminøst hår kræver, at hårlokkerne ikke har ekstra tyngde. Det er bl.a. derfor, at har du fint og tyndt hår skal du bruge en shampoo og balsam, som er specielt velegnet hertil. Hvis du bruger en klassisk shampoo og balsam vil hårstråene tynges, og håret kan klaske sammen.

 

Godt tip til ekstra volumen

Volumen uden at bruge hænderne - når man tænker på det, er det jo ret logisk, at hvis der bliver tilført ekstra tyngde i hårstråene, vil det skabe et klasket og fedtet look. Den bedste måde du kan tilføre håret ekstra fylde i løbet af dagen, vil være hvis du har en afstivende hårspray i tasken. Kast håret fremover, så du står og kigger dig selv på maven, med håret hængende ned foran dig. Spray så den afstivende hårspray direkte ind ved hårrødderne og rejs dig op igen. På denne måde skaber du nemt og hurtigt volumen i håret. Køb den afstivende hårspray billigt online hos Gstyle.dk

 

Klik her for at komme tilbage til "Gode råd og facts om styling, mærker og produkter"