Kevin Murphy - hårprodukter

 

Lækre Kevin Murphy hårprodukter


Kevin Murphy er en af verdens mest respekterede og eftertragtede hår stylister med mange års erfaring inden for mode, catwalk
, blade og film. Kevin Murphy er internationalt anerkendt for hans kundekreds af berømtheder og utallige sider i fashionable modeblade verden over. Vogue har bl.a. anerkendt Kevin Murphy som ophavsmanden til det særlige "beach hair" look.

Alle shampoo-conditioner-, hårkur- og stylingprodukter i KEVIN MURPHY-serien bygger på samme filosofi som hudplejeprodukter og indeholder kun de bedste naturlige ingredienser, som giver det perfekte look og den perfekte naturlige duft til enhver hårtype. 

I videts muligt omfang bliver KEVIN MURPHY produkterne fremstillet af vedvarende og bæredygtige ressourcer, herunder rene essentielle olier, økologiske ingredienser, planteudtræk og naturlige antioxidanter.

 

Hvorfor er KEVIN MURPHY produkter så unikke:

 

Hovedingredienser i KEVIN MURHPY-serien

  • Kakadu blomme

I det nordlige Australien findes denne frugt, som indeholder den højeste koncentration af naturlig C-vitamin af alle frugter. Som eksempel kan nævnes at Kakadu blommen har over 60 gange mere C-vitamin end appelsiner. C-vitamin er med til at stimulere produktionen af elastin og kollagen og medvirker således til at opretholde hårets glans og elasticitet.

 

  • Ekstrakt af Acacia frø

Det indeholder en rig koncentration af stærke antioxidanter, som er rig på A og C vitamin, som dels beskytter mod frie radikaler og dels mod skader på hårets cellestruktur. Ekstrakt af Acacia frø har en genopbyggende og beskyttende virkning på håret. Undersøgelser har bl.a. vist, at ekstrakt af Acacia frø, har en større evne til at bevare hårets fugt end nogen anden frugt.

 

  • Australsk ørken limefrugt

Denne limefrugt er helt specielt tilpasset betingelserne i den tørre ørken i Australiens Outback. Denne plantes mekanismer gør, at den trives og blomstrer på trods af de barske klimatiske forhold. Ekstrakten af denne limefrugt indeholder betydeligt mere protein end andre ekstrakter, og besidder et højt indhold af antioxidanter, som er særdeles gavnlige for håret - især i tilfælde ved lave PH-værdier.

 

Bemærk: Kevin Murphy leveres KUN til Danmark (inkl. Færøerne og Grønland). Kevin Murphy products are shipped to Denmark only.

 

Klik her for at komme tilbage til "Gode råd og facts om styling, mærker og produkter"