Få flotte og holdbare krøller med en krøllecreme

 

Krøllecreme - et utroligt populært hårprodukt


Alle med krøller ved hvor irriterende det er, at krøllerne sidder sammen og ikke kan flagre bare lidt i vinden. Krøllecreme sikrer definerede og uafhængige krøller, som ikke hænger sammen. De bedste varianter af krøllecreme gør det muligt at tæmme krøllerne, tilføre dem elasticitet og separere dem fra hinanden.

 

Krøllecreme definerer krøllerne i håret. Med krøllecreme kan du samle krøllerne samtidig med, at den enkelte krølle defineres og får tilført ekstra hold. Det er muligt for dig at tæmme krøllerne og undgå krus heri med krøllecreme.

 

Krøllecreme. Brug krøllecreme i både fugtigt og tørt hår

Førhen var krøllecreme kun brugt til styling af krøller i tørt hår, men i dag er der så mange forskellige varianter på markedet, så det nu er muligt at anvende krøllecreme i både tørt og fugtigt hår.

 

Kort sagt kan du med krøllecreme i fugtigt hår forme og skabe krøller. Efter du har tilført krøllecreme i det fugtige hår, kan du enten lade håret lufttørre eller føntørre det. Hvis du vælger at føntørre håret, skal du tørre det ved svag hastighed for derved at undgå unødvendige flyvske hår.

 

I tørt hår kan krøllecreme genopfriske krøllerne og give dig smukke definerede krøller. 

 

De fleste varianter af krøllecreme har udover en formgivende effekt også en plejende effekt på håret. Krøller har brug for fugt. Husk derfor også altid at vaske dit hår med en shampoo, som er specielt egnet til krøller, da den ikke vil tynge håret unødvendigt.

 

Hos Gstyle.dk har vi flere varianter af krøllecreme. Kevin Murphy har en krøllecreme, som alle krølhårede med respekt for sig selv har prøvet - Kevin Murphy - Killer Curls - det er virkelig en bestseller blandt krøllecreme på markedet for hårprodukter.

 

Klik her for at komme tilbage til "Gode råd og facts om styling, mærker og produkter"